תאי רחם באיזור פי טבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאי רחם באיזור פי טבעת
    sima
    01/06/2010

שלום,

אני בחורה עם "בעיה" של דליפת דם (כמות מועטה) גם בפי טבעת בזמן מחזור, הבנתי שזו היא כתוצאה מנדידת תאי רחם בזמן התפתחות לאיזור פי הטבעת (כלומר במע' העיכול)
    רציתי לדעת האם יש השלכות לבעיה זו על קיום יחסי מין אנאלים.
    יכול להיות ששאלתי היא מצחיקה! אך אני רוצה לשמוע עיצת מומחה: אני בתולה אך בכל זאת מבצעת סקס אנאלי, אני רוצה לדעת אם יש כל סיכוי להכנס להריון, או כל סיבוך מסויים בגלל העובדה של הימצאות תאי רחם באיזור.

עוד שאלה, האם בעיה זו יכולה לגרום לכאבים גבוהים מהנורמה בעת קיום יחסי מין אנאלים?

תודה,
    סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאי רחם באיזור פי טבעת

הוספת תגובה

• אין שום סכנת כניסה להריון

02/06/2010

מדובר בתאי רחם, אך ללא פעילות רחמית.

זה עשוי לכאוב כמו בכל מין אנאלי, אך ניתן למנוע הכאב בהכנה מתאימה (כמו בכל מין אנאלי) - ניקיון, סיכוך, החדרה מבוקרת והדרגתית וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסטינג אנאלי

יוסי כהן
    14/12/2012

שלום,
    אני אוהב שמבצעים בי פיסטינג אנאלי (החדרה של כף היד). האם יש סכנות בכך (כל עוד לא נפצעים). אני מבקש תשבוה דחופה כי זה משהו שאני מאוד אוהב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו