אובססיה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה מינית
    adam
    06/06/2010

שלום.אני בן 30.עברתי חיים שכילד נחשפתי לתכנים מיניים בבית.אני היום נמצא במשבר כלכלי שאחותי הגדולה עשתה לי.מה שקורה זה שאני לא מפסיק לאונן ולפנטז עליה.כשיש לי מישהי בחיים אני לא שם אך בשנים האחרונות אני שם .בנוסף המיניות אצלי אין לה גבולזה יכול להיות כל היום פשוט כך ואני היום מרגיש שזה בא ממקום כואב בפנים על סיפור חיי.אימי נפטרה כשהייתי בן 18.גם איליה אני זוכר משיכה .אך עם אחותי זה משהו שנמצא חזק שם .כילד הייתי נמצא איתה במקלחת וכו...אני בטוח שעברתי סוג של הטרדה מינית .אני נמצא במצב שאני מרגיש שזה סוג של הישרדות מסוימת.אני גם מרגיש בלב תמיד אשם למה?אני היום במצב חיים שנקלעתי שלא יצאתי ממנו עדיין.ואני מאמין שכל זה מעגל קסמים אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה מינית

הוספת תגובה

• זקוק לטיפול

06/06/2010

אני קולט הרבה מצוקה מדבריך, אך מקווה שברור לך שהפורום אינו כלי טיפולי אלא עשוי לשמש רק לייעוץ והכוונה ראשוניים ביותר.

אתה יכול להנות מטיפול תוך התייחסות לכל התכנים שהעלית. אם זה רלבנטי, תרים הכפפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו