טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.אני בן 30.עברתי חיים שכילד נחשפתי לתכנים מיניים בבית.אני היום נמצא במשבר כלכלי שאחותי הגדולה עשתה לי.מה שקורה זה שאני לא מפסיק לאונן ולפנטז עליה.כשיש לי מישהי בחיים אני לא שם אך בשנים האחרונות אני שם .בנוסף המיניות אצלי אין לה גבולזה יכול להיות כל היום פשוט כך ואני היום מרגיש שזה בא ממקום כואב בפנים על סיפור חיי.אימי נפטרה כשהייתי בן 18.גם איליה אני זוכר משיכה .אך עם אחותי זה משהו שנמצא חזק שם .כילד הייתי נמצא איתה במקלחת וכו...אני בטוח שעברתי סוג של הטרדה מינית .אני נמצא במצב שאני מרגיש שזה סוג של הישרדות מסוימת.אני גם מרגיש בלב תמיד אשם למה?אני היום במצב חיים שנקלעתי שלא יצאתי ממנו עדיין.ואני מאמין שכל זה מעגל קסמים אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד