שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלית
    07/06/2010

שלום

האם גבר שסובל מאימפוטנציה או בעיות ביכולת להגיע לזיקפה , ישפיע גם על הרגשות והתחושות שלו ביכולת להרגיש מיני ובעל רצון לקיים יחסים ? האם הוא יהיה נטול רגש מיני בגלל חוסר היכולת להגיע לזיקפה ? או שלמרות חוסר היכולת הוא ירגיש רגשות מיניים . והאם ניתן לשנות מצב ל אימפוטנציה ? ובמה בת הזוג יכולה לעזור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לגלית

אורית פס
    08/06/2010

לא ברור למה כוונתך ברגשות מיניים. גבר יכול לרצות סקס אך להתקשות בביצוע אם יש לו קשיי זיקפה,תלוי גם אם קשיים אלו מקורם פיזיולוגי או נפשי\ריגשי ומה הסיבות הרגשיות הללו בדיוק.
    פעמים רבות גבר עם קשיי זיקפה חלקיים או מלאים נמנע מסיטואציות מיניות כדי לא להתעמת עם קשייו ולא להיחשף כך בפני בת זוגתו.
    מאחר והנושא מורכב ותלוי משתנים רבים קשה לענות לך ,נסי להיות יותר מפורטת,,,,,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גלית
    08/06/2010

תיארת נכון את המצב שלו , הוא
    נמנע מסיטואציות מיניות כדי לא להתעמת עם קשייו , ואני יודעת שהוא לא רוצה לחשוף את הקושי שלו לפני. בעוד שאני מאוד אוהבת אותו ושנינו נמשכים זה לזו. אני רוצה לעזור לו להיפתח ברמת שיחה בהתחלה , אבל , באמת לא יודעת איך לעשות זאת באופן כזה שהוא ירגיש נינוח ולא תחת איום כלשהו, במילים אחרות חוששת שיפגע וינתק קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו