מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבדן חשק מיני לאחר לידהאלמונית07/06/2010
שלום
אני פונה אל הפורום הזה מבלי כל סימנים מזהים מתוך בושה. אציין כי אני מגיעה מהתחום הטיפולי ואף על פי כן איני מצליחה להתמודד עם הבושה ולפתור את הסיטואציה המתסכלת אליה התגלגלתי.
שנתיים אחרי לידת בני הראשון ואני יכולה לומר בעצב כי איבדתי את החשק המיני, יש שלל גורמים נוספים שלא אפרט אותם מחשש שיזהוני, אך אחד הגורמים העיקריים, שלא ניתנים לשינוי, לפחות לא בלי התערבות כירורגית הוא השינוי לרעה שגופי עבר.
מבנה גופי חטוב אך לדאבוני מה שקרה לחזה שלי וגרוע מכך מה שקרה לאיבר המין מוציא ממני את כל החשק לנסות להגיע למצב אינטימי עם בן זוגי. אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה לדעתי בגלל מה שנשאר ממני לאחר התפרים, המועטים אך המזעזעים שנעשו בי. התסכול של בן זוגי עצום ומאחר והוא ואני לא ממש מצליחים לתקשר את הנושא, אז אנחנו במעין לופ בלתי נגמר.
אני מיואשת לגמרי ולא יודעת מה לעשות
אשמח על כל עצה שתוכלו לתת
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב שתשקמי את דמוי הגוף
אורית פס08/06/2010ותשלימי עם מה שלא ניתן לשנוי, ואולי ניתן כן לשפר את המצב,הכל בכפוף לייעוץ רפואי,אני מבינה מדברייך שהשנוי לרעה במראה החזה ואבר המין גורם לך להימנע מכל אינטימיות עם בעלך ,חבל,וגם מסכן את הזוגיות,לא צריך להיות מושלמת בשביל לממש אינטימיות וזוגיות.יתכן שלבעלך זה כלל לא מפריע ,ובכל משקל וצורה ניתן לחוש ולהנות, הנזק מהימנעות גדול מהנזק שבחשיפה מול בעלך,
ומה בקשר לסקס באור עמום? או סקס עם חזיה \גופיה וכו'? מדוע ההימנעות צריכה להיות מוחלטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)