מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לגלחדנה14/04/2007
ברצוני לדעת האם כדאי לגלח את כל שיער הערווה שגדל באיזור הכוס או שעדיף להשאירו? מה רוב הבנות עושות? והאם זה עדיף לסקס וכיף לירידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש באמונתו יחייה!
ד``ר עידן מיליצ`ר15/04/2007כל אחת מחליטה מה נוח לה!. אין קשר בין גילוח שיער הערווה לחלוטין והנאה מינית. אמנם יש נשים ווגברים שמעדיפים זאת, (גם בגלל הירידה) אך יש אחרים שלא.
להחלטתך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך-התשובה היא כן, ובגדול.
yoav15/04/2007שיער ערווה מיותר, מפריע, וגורם לריח לא נעים, ובעיקר מפריע ל"ירידה"!
כגבר אעדיף כוס מגולח או כמעט לגמרי ,לא תתפסנה שערות בפה של ה"יורד/ת" וזה אסטתי ויפה יותר. ב- 100% יקירתי האמיני לי!!! בברכת הצלחה, ואם תרצי עזרה או תמיכה, אני כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואב למדו אותי בבית להגיד שאני איתך
ד``ר עידן מיליצ`ר15/04/2007אבל נסיוני המקצועי, מוכיח שלא רק איך שאתה אוהב, כך גם גברים אחרים. אני מכיר לא מעט שחושבים שהגילוח למטה הוא לא לטעמם, תרתי משמע!
לגבי כל השאר.....תבלה!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבעת הונוס החלקה
simon27/04/2007חיובי ביותר היופי הנשי מוסתר .והפרעה ליחסים אורלים.אים תאמצי את השיטה .אני ההיה שמח שתצרי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים טיפוסים
אילנית30/04/2007מעניין שרק גברים ענו לך על השאלה הזו.
תעשי מה שנוח לך, את לא חייבת להוריד הכל את גם יכולה לקצוץ כך שיהיה אסתטי לך ולגבר שאיתך. הגילוח לא נעים וגם הגירודים שאחרי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכים עם אילנית
אשף03/05/2007זה אולי נעים לגבר אבל ממה ששמעתי זה ממש לא נעים לאישה. חוץ מזה
אפשר להסתפר ואפילו להיות מקוריים בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאילנית
איריס30/04/2007בחורה שלא מטפחת עצמה באיבר מין שלא תבקש שהגבר יירד לה כי כמו שלא נעים לך הגירודים אחרי לא נעים להם הריח שנדבק לשערות...סתם עצה קטנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה אומר אילנית??
אייל01/05/2007שאת לא מורידה יותר ??? מפחיד לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו נקראת "שיטה ברזילאית"
אייל30/04/2007תשאירי קו דק ללשון שתרגיש שהיא בפות ולא בבית השחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי להוריד זה מגעיל רעמה
ניב01/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיע בני תרגיע.....
ד``ר עידן מיליצ`ר03/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)