: חוסר חשק מיני/בעיות זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• : חוסר חשק מיני/בעיות זיקפה
    שרי
    12/06/2010

שלום
    אני ובן זוגי במערכת יחסית מזה כשנתיים. יש לנו פער גדול בחשק המיני. אני מאוד מינית והוא הרבה פחות. שני אנשים בשני קצוות כך ניתן לתאר אותנו. לפני כחמישה חודשים התחלנו טיפול זוגי אצל פסיכולוגית. כיום הגענו למצב שלפחות הוא מודה שיש בעיה. ושלמעשה מעבר לפערים בחשק המיני יש גם בעיית זיקפה אולי מחסום פסיכולוגי. הלכנו לרופא משפחה , שלחה אותו לבדיקות טסטוסטרון. הערך שמופיע אצלו לאחר בדיקה 11.2 לציין כי הוא בן 45. במקביל המליצה לו לקחת כדורים לשיפור התפקוד המיני. ההתרשמות שלה הוא נתון בלחץ רב, מצטייר בפניה כטיפוס לחוץ. איפה אני בכל הסיפור הזה? אני מתמודדת עם זה כבר כשנתיים . עצם ההגעה שלו לטיפול ולרופאה מראה שיש לו נכונות ולי המון סבלנות, שלאחרונה כבר די נגמרה. . מצד אחד אני באיזהשהו מקום מרגישה שאני אונסת אותו מה שמעורר בי תחושת גועל. הוא לקח אולי פעם או פעמיים כדורים אבל הוא לא תמיד לוקח והתוצאה שאני מצליחה לעזור לו להגיע לאורגזמה ללא חדירה, אבל אני יוצאת לא מסופקת. אני מצליחה להגיע לאורגזמה רק מחדירה. אז יופי יש ויברטור אבל במצב הנוכחי רוב הזמן זה הפתרון. השאלה שלי: א. 11.2 ערך טסטוסטרון האם דורש טיפול? 2. האם אני מבזבזת את זמני לשווא. האם אני צריכה פשוט לומר לעצמי ניסית הכל זה המצב תשלימי עם זה או תגידי שלום ותמשיכי הלאה. אני בקרוב אהיה בת 40. יש לי ילד מנישואים קודמים. אני כיום עדיין בשיא שלי ולא רוצה לראות איך החיים עוברים על פני. אשמח לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצה

רון
    12/06/2010

תני לי לתת לך להבין סקס איכותי מה הוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרון הגאון

שרי
    13/06/2010

עוד מתרברב, מותק אני אוכלת אותך בלי מלח........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש בנות

עינת
    12/06/2010

שמה שאת מתארת כבר קרה להן בגיל 23 אז את עוד מתלוננת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעינת שכנראה לא ראתה כמעט....

שרי
    13/06/2010

הרבה שם למעלה כנראה אין לך, אז תוותרי על שלב העצות בחיים גם אם את נורא משועממת בחיים LETS FACE IT ...זה ממש לא התחום שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהתגובות שלך....

עינת
    15/06/2010

נראה לי שסירסת אותו........וזה מגיע לך!!!!!!!1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרי

אורית פס
    13/06/2010

מצד אחד טוב שהתחלתם לטפל ומצד שני לדעתי פיספסתם בפניותיכם לאנשי מקצוע להם אינכם בהכרח זקוקים.
    אם הבעיה היא מינית אינכם בהכרח זקוקים לטיפול זוגי אלה למטפל מיני .שגם יפנה במידה וימצא לנכון לרופא משפחה לצורך מירשמים אך לא לצורך טיפול- רופא משפחה איננו מטפל מיני ואין לו הכלים המתאימים לטיפול כזה.
    לפני שאת מהרהרת באפשרויות פרידה כדאי לכם פשוט לפנות למטפל\ת מיני\ת. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו