טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה עושים אם בגיל 65 לאחר 10 שנים כאלמנה אין לי חשק מיני יותר.במקביל מקבלת תרופות מסוג סרוקסט לדכאון קל.חולה גם בקרון אבל לא בהתקפים כל הזמן וגם לוקחת פרדניסון במינון נמוך קבוע.איך יוצאים מזה? אני מתגעגעת לסקס טוב ולצורך בבן זוג שנעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייתי ממליצה לך לפנות למרפאה לטיפול מיני שם תקבלי מענה מדויק יותר אודות שיפור החשק המיני, מאחר ואת נוטלת תרופות ויש מחלת קרון ברקע לא יהיה זה אחראי להמליץ לך במסגרת זו, אך מומלץ לפנות ,המרפאות הנ"ל אינן רק לצעירים והמודעות לכך הולכת וגוברת עם הזמן. את יכולה להיות גאה במוטיבציה שלך לשפר וובוודאי שאין מה להתבייש, על הבושה כדאי לך להתגבר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד