אישתי עושה סקס בשבילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישתי עושה סקס בשבילי
    יוחאי
    02/11/2007

אשמח לקבל את עצת המומחים בהושא שמאוד מפריע לי .
    אני נשוי כ- 8 שנים ויש לנו תאומים בגיל 5 .
    אשתי לא כול כך אוהבת סקס וכך זה היה כל השנים היא מודה היום שהיא עושה זאת בשבילי על מנת לספק את הצרכים שלי והיא מבחינתה יכולה לחיות בלי סקס פשוט אין לה בעיה עם זה וזה לא חסר לה , ואין לה לטענתה צורך גופני לעשות סקס ולהתענג מהיחסים ובמיוחד להגיע לאורגזמה .
    אני ממש מתוסכל מהסיפור ועומד במצב אובד עצות מה לעשות איתה / איתנו בהמשך בקשר לסקס .
    היינו ביעוץ ולא נראה לי שהסיפור שיפר את החשק שלה לסקס , היעוץ רק הגביר את המודעות שלה לבעיה בינינו , במיוחד הבדלי הצרכים הקיצוניים שלי יש ולה אין ולכן היא משקיעה יותר בי שוב רק בי על מנת לספק אותי .היא מבחינתה טוענת שהיא לא זקוקה .
    האם ניתן להמשיך לחיות איתה ולהשלים למצב ? האם ניתן לשפר את המצב ? ואיך ?
    אנא עזרו לי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישתי עושה סקס בשבילי

הוספת תגובה

• זה לא אמור ליהיות ככה היא צריכה

אבי
    02/11/2007

להינות בסקס לפחות כמוך אין דבר כזה בן אדם שלא נהנה מאורגזמה אין חיה כזאת,
    והעובדה שהיא משלימה אם החוסר רצון לסקס שלה לא ממש עוזרת אבל אתה צריך ליגרום לה לאורזמה ולהנות ממין זה אולי יגרום לה לירצות סקס אתה יכול לנסות תנוחות בהם היא למעלה בשליטה עליך תנוחות אלו עוזרות לנשים להנות הרבה יותר בסקס ואף ליגמור,לדעתי מומלץ גם
    ליפני הסקס שתרד לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו