גומר מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומר מהר
    איש אחד
    17/01/2007

כשאני עם בחורה אני גומר הרבה לפניה,יותר מדי מהר. ניסתי כבר לשים את הקונדום ההוא שמשהה את הגמירה וניסיתי לחשוב על אבו מאזן וניסיתי לאונן במקלחת קודם, ואני לא יודע מה יש לי - למה אנילא מצליח להתאפק?חברים שלי ניסוי לתת לי כל מיני טכניקות להתאפקות אבל אני לא מצליח. מה עושים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומר מהר

הוספת תגובה

• יש לי תשובה

גידי
    17/01/2007

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבו מאזן ?קרעת אותי אח שלו האאא עכשיו ברצינות יש ספריי השהייה שעובד דווקא די נחמד רק לא להתרגל [למקרים יפים ומיוחדים] ולא להגזים בכמות הספריי [עלול לעשות נכות לשעתיים] בכבוד רב האיטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת בהרחבה על שפיכה מהירה...

17/01/2007

מדובר בבעיה נפוצה ביותר. קשה לאמוד את שכיחותה, אך הערכה גסה עליה דברו בכנס הסקסולוגי האחרון עמדה סביב 30% מהגברים. זה לא מספר קטן. מדובר במצב בו הגבר מרגיש שאינו יכול לשלוט בשפיכה ולגמור כשהוא מחליט לגמור. נסיון להגדיר זאת בזמן די לא מקובל, למרות שיש המגדירים זאת כשפיכה בזמן שהוא פחות מדקה מרגע החדירה.

מקור הבעיה על פי רוב פסיכוגני - סף גירוי נמוך, הסחפות, חוסר ריכוז, הרגל נרכש וכדומה. אי לכך טיפול בתרופות (טבעיות או לא), אינו הטיפול הראשון שאנו כמטפלים נבחר.

טיפול הבחירה - וכאן אפרט - טיפול פסיכו-סקסואלי הניתן ע"י מטפל/ת מיני/ת: הטיפול כולל תרגול עצמי ולאחר מכן עם בת הזוג - באוננות ובהמשך בחדירה. כל זה נעשה בדרגות קושי הולכות ועולות. על מנת להגיע לתוצאות טובות חשוב לבצע את התוכנית בצורה שיטתית. מדובר במרכיב טכני, המשלב הפנמה של תהליך. הטיפול מתואר יפה בספר של ד"ר הלן זינגר קפלן - פז"מ (= כיצד להתגבר על שפיכה מוקדמת), בהוצאת ביתן. מניסיוני, רוב הגברים אינם יכולים ללמוד שליטה בלימוד עצמי, ורצוי איש מקצוע שיכול לבחון את התפתחות רמת השליטה ולקדם בהתאם.

לגבי טיפול תרופתי - מנצלים תופעת לוואי של חלק מהתרופות נוגדות-הדכאון (העיקריות בשימוש - סרוקסאט, כלומיפראמין). ממש לא מקובל לתת תרופות אלו באופן קבוע, משום שמדובר בתרופה פסיכיאטרית עם תופעות לוואי אחרות. אנו כמטפלים משתמשים בהן לעיתים בשלב הלמידה כתוספת (ולא כתחליף לטיפול מיני!) ואז נגמלים, אם כי על פי רוב בטיפול מיני טוב ויעיל לא מגיעים לשימוש בתרופה.

קרמים ותרסיסים המבוססים על חומרים מאלחשים קיימים בשוק מזה שנים רבות. הם פועלים על ידי עמעום התחושה באבר המין הזכרי לפני קיום יחסי מין, כלומר איבר המין "מורדם" וזה אמור לעכב את השפיכה. תכשירים אלו מעכבים ומפחיתים מאוד את ההנאה ואינם ההמלצה שלי לטיפול בשפיכה מהירה. הדבר דומה לאקמול כאשר השן זקוקה לטיפול שורש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו