מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסופקת מיניתלי16/06/2010
אני נשואה שנה עם ילד בן חצי שנה, לפני הנישואים גרנו יחד שנתיים.
מתחילת הקשר שלנו לא נהנתי מיחסי המין שלנו. הוא בחור שמאוד אוהב את עצמו, כמובן שהוא מאוד אוהב סקס, אך הבעיה שלי היא שהוא לא משקיע בי מספיק, לא ממש מעניין אותו אם אני גומרת.
עלי לציין שאיני גומרת מחדירה אלא רק ממין אורלי שהוא תמיד משתעמם מזה,אין לוסבלנות אלי, רוצה ישר לחדור וזהו. אם קרה והוא מענג אותי אז או שהוא נירדם באמצע או שאני מרגישה שהוא לא בעיניין, כאילו שהוא רק רוצה לצאת מידי חובה. המון פעמים דיברתי איתו שזה מפריע לי ושאני לא מסופקת.אבל תמיד אותו הסרט חוזר על עצמו.ניסתי להקל עליו על ידי כך שוספתי אביזרים שיענגו אותי בזמן הסקס אך אנינ נהנת מהם.הקשר ביננו טוב, בסך הכל אנחנו מסתדרים, אבל המון פעמים אני מוצאת את עצמי לבד בשירותים, במקלחת... ואז אני שוב כמו כל הזמו אומרת לעצמי למה אני צריכה את זה? כל החיים אני יסבול במיטה? ואז אני חושבת אולי די?אולי אנחנו חא מתאימים? ובדיוק ברגע הזה אני נזכרת כמה אני אוהבת אותו...ושוב סוחבת...אולי הפעם יהיה אחרת, יהיה טוב יותר, אולי היום או מחר יהיה לו קצת יותר אכפת... ככה עברו שלוש שנים. . .
הלוואי והייתי יודעת מה לעשות. הצעתי לו שנלך וייעוץ זוגי אך הוא לא מוכן בשום פנים ואופן.
הודה לכם אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות שאולי יוכל לעזור לי. הקשר מאוד חשוב לי ואני לא רוצה להפרד ממנו.
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהב את עצמו
ד''ר חגית כהנא21/06/2010את מספרת על גבר שאוהב ודואג רק לעצמו ואינו מתחשב כלל ברגשותיך וצרכייך במיטה ולהערכתי גם מחוצה לה.
את רוצה טיפול והוא מזלזל ומתעלם מזה.
לדעתי כדאי לך ללכת ליעוץ פרטני כדי להבין את עצמך רצונותיך וצרכייך. מצידו אין שיתוף פעולה ואין רצון להעניק לך.
עליך לבחון עם עצמך ובעזרת מטפל מה הקשר הזה כן נותן לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב כמו שלך
סיגל לוי25/06/2010את מספרת בדיוק מה שקורה אצלינו לא ייאמן.
אני מציעה לך לא למהר ולחשוב על השלילי כיבכל זאת יש בו גם חיובי לא להתייאש לכי לבד לטיפול ונסי למצוא פיתרון יעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)