משיכה מתמדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה מתמדת
    דורון
    17/06/2010

בעלי בן 52 גבר נאה ספורטיבי וחזק , מפרנס ראשי בבית , חבר נפלא ועוזר המון בבית. אני בת 50 יפה ומטופחת , ממעטת בספורט וכמות האנרגיה שלי קטנה בפרט לאחרונה כשעלה העומס בעבודה. רמת חיינו טובה והילדים גדולים ומחוץ לבית. לבעלי משיכה מתמדת אלי כשאנו מגיעים הביתה בשעות הערב הוא מלא מרץ ואני זקוקה לשקט ומנוחה - העברתי אליו את המסר אך לדבריו הוא נמשך אלי מאוד ומעבר לפעם אחת בסוף שבוע הוא זקוק גם לקרבה ויחסים עוד פעם באמצע השבוע - אני מאוד אוהבת אותו וחשה בתסכול שלו וזקוקה לעצה/רעיון ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה מתמדת

הוספת תגובה

• משיכה

ד''ר חגית כהנא
    21/06/2010

אשריך שבעלך נמשך אליך.
    מה היה בעבר? מה היה מינון יחסי המין ביניכם?
    האם את כבר בגיל המעבר שמשפיע על החשק המיני שלך?
    האם אתם עושים פעילויות מהנות ביחד מעבר למחויבויות העבודה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמות

דורון
    21/06/2010

זו התדירות שהייתה עד לאחרונה. הוא החבר/ה הכי טוב שלי - אנחנו גלויים , מתייעצים , צועדים יחד , מבלים , מסעדות , סרטים טיולים וכו - הוא מאתגר מחדש ומעניין עוזר מאוד בבית ועושה קניות ואפילו מטפח את עצמו ומחוזר אהוב על ידי כולם נאמן ומסור - אני אוהבת אותו מאוד ומרגישה ברת מזל.
    אני מרגישה קצת את גיל המעבר ועובדת קשה מבעבר ופשוט אין לי אנרגיות כשאני חוזרת מהעבודה , אני צריכה להירגע קצת עם עצמי בשקט ומבחינתי מספיק לשוחח , לאכול ביחד ולהירדם חבוקים. גם כשאנחנו מקיימים יחסים ההתלהבות שלי איננה כבעבר והוא חש בזה.
    יש פער עצום באנרגיות בננו בכל התחומים , אני רוצה להיות נאמנה ליכולתי ולאנרגיות שלי - אבל אינני רוצה לפגוע ולהרחיק אותו.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לסיוע

דורון
    25/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורון

אורית פס
    26/06/2010

אני ממשיכה את תשובתה של דר. כהנא.....לא הבנתי אם את אחרי מנופאוז [הפסקת הוסת] או עדיין לא,בשלב הפסקת הוסת יש קשת שלמה של סמפטומים היכולים לשחק תפקיד במצב שתארת ,ביניהם: ירידה באנרגיה ,ירידה בחשק המיני עקב צניחה ברמות האסטרוגן ועוד במצב זה כדאי להתייעץ רפואית לגבי אפשרות של טיפול הורמונלי,,,,אפשרות שנייה קשורה לכך שאת עובדת קשה יותר ואכן עייפות ועומסים משפיעים אף הם על רמת החשק המיני ועל כך אין הרבה מה לומר ,ז.א. שתלוי בסדר העדיפויות שלך מה קודם בחשיבותו, עבודה או זוגיות ...נסי למצוא יותר זמן למנוחה או צמצמי בשעות העבודה,לעיתים איננו יכולים להחזיק בכל ולהיות מושלמים בכול.
    אני מניחה שיום נוסף באמצע השבוע בו תקדישי יותר זמן למנוחה יאפשר לשניכם להנות יותר מבלי שהעבודה תיפגע,או שבעלך יצטרך לוותר על יום נוסף שכזה-בהחלט ענין של סדרי עדיפויות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו