טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שאלהה..איך ומה גורם לאיבר המין של הגבר לעמוד?? האם כל גבר שרואה בחורה ערומה או בחורה מושכת או יפה או עם מיני ושורט או פיתרום חוטיני צץ לה כשהיא יושבת זה אומר שיכול לעמוד לו??
יש לי חבר והוא אומר שגם בחורה ערומה תבוא אליו הוא לא יגע בה ולא יעמודד וגם אם הוא יראה בחורות עם שורטים ויפות ומושכות..ובעיניו הוא אומר שאני הכי יפה והוא אמר שעומד לו רק שהוא רואה אותי האם זה נכון או שהוא משקר עליי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשאלתך יש חשדנות וחוסר בטחון בעצמך ובבחור שלך יש גברים בעיקר צעירים מאד שעומד להם רק מעצם המחשבה על בחורה יש גברים שעומד להם כשהם מקימים יחסי מין עם בחורה ויש כאלו שמאוד מגורים ולא עומד להם מה שאני רוצה להגיד שאת צריכה לדעת אם את סומכת ואוהבת את החבר שלך את צריכה להרגיש אם הוא אוהב ומכבד אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד