טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 28 נשואה עם 4 ילדים קטנים (כך עד שאנו מגיעים למיטה, אנחנו כבר סחוטים אבל בכל אופן יש צרכים...........)
בעלי סובל משפיכה מוקדמת מאז שאני מכירה אותו ועכשיו זה נורא מפריע לי אני מרגישה מאוד לא מסופקת ובכלל לא נהנת אז בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על איזה פיתרון בעלי לא רוצה ללכת להתיעץ עם רופא ( יש לציין שאנחנו חרדים וזה לא מקובל אצלנו לדבר על הנושא הזה) ואותי זה פשוט מתסכל
אם תוכלו בבקשה ליעץ לי על זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שינוי בסדריי עדיפויות תעשו טבלה ותקבעו יום שבו ניתן להיפגש מוקדם, ולתחזק את הזוגיות, תחפשו זמנים שבו אתם סתם מבזבזים את הזמן, ועם קצת רצון אפשר לסיים כמה דברים כך שישאר זמן לבילוי משותף, בשלב ראשון לחפש זמן איכות ביחד,חובה בכל בית, להביא ביביסיטר הביתה ולצאת לאוויר הפתוח, לא חייבים להוציא הון על מסעדות, אפשר להכין ארוחה בבית ולאכול על שפת הים וכו', שיחות כאלה מקרבות ומעוררות את החשק המיני, לעניין השפיכה המוקדמת- כל אדם שנכנס פעם בשנה למיטה שופך מהר, לכן תעשו קצת משחק מקדים, ואפשר להתכונן לסיבוב שני, אם כל זה לא עוזר אז יש לבדוק בעיות רפואיות וכו' שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד