בבקשה אני צריכה עזרה.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה אני צריכה עזרה.....
    אלמונית
    18/06/2010

אני בת 28 נשואה עם 4 ילדים קטנים (כך עד שאנו מגיעים למיטה, אנחנו כבר סחוטים אבל בכל אופן יש צרכים...........)

בעלי סובל משפיכה מוקדמת מאז שאני מכירה אותו
    ועכשיו זה נורא מפריע לי אני מרגישה מאוד לא מסופקת ובכלל לא נהנת
    אז בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על איזה פיתרון
    בעלי לא רוצה ללכת להתיעץ עם רופא ( יש לציין שאנחנו חרדים וזה לא מקובל אצלנו לדבר על הנושא הזה) ואותי זה פשוט מתסכל

אם תוכלו בבקשה ליעץ לי על זה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה אני צריכה עזרה.....

הוספת תגובה

• אלמונית-

בני
    18/06/2010

שינוי בסדריי עדיפויות
    תעשו טבלה ותקבעו יום שבו ניתן להיפגש מוקדם, ולתחזק את הזוגיות,
    תחפשו זמנים שבו אתם סתם מבזבזים את הזמן, ועם קצת רצון אפשר לסיים כמה דברים כך שישאר זמן לבילוי משותף,
    בשלב ראשון לחפש זמן איכות ביחד,חובה בכל בית, להביא ביביסיטר הביתה ולצאת לאוויר הפתוח,
    לא חייבים להוציא הון על מסעדות, אפשר להכין ארוחה בבית ולאכול על שפת הים וכו',
    שיחות כאלה מקרבות ומעוררות את החשק המיני,
    לעניין השפיכה המוקדמת-
    כל אדם שנכנס פעם בשנה למיטה שופך מהר,
    לכן תעשו קצת משחק מקדים, ואפשר להתכונן לסיבוב שני, אם כל זה לא עוזר אז יש לבדוק בעיות רפואיות וכו'
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל על המצוקה של שניכם....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    19/06/2010

יהייה נכון לפנות לייעוץ מקצועי במרפאה לטיפול מיני בבי"ח או קופ"ח שם יוכלו לתת לכם מענה לעניין איתו פנית. יש מה לעשות!!! אל תהססו.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו