בעיות בזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיקפה
    אורן
    03/11/2007

שלום

אני בחור בן 26, מזה שנים רבות אני סובל מהפרעות בזיקפה.

יש לציין שכמעט בכל מפגשי גם בחורות התרחשה פדיחה בעת קיום האקט והפחד מתקלות נוספות גרם לי לנטוש לחלוטין את נושא המין.

אציין גם שנטלתי בעברי את שלושת הכדורים הקיימים בשוק אך כמעט ואינם משנים דבר, אני יכול להגיע לאקט עם זיקפה מלאה אך ברגע האמת העסק ייפשל לגמריי.

אציין גם שביקרתי בעבר אצל סקסולוג שרשם לי כדורים וציין גם שייתכן שההפרעה נובעת מחרדת ביצוע.

באוננות שאני מבצע עם עצמי לעיתים האיבר חזק לגמריי ולעיתים כלל אינו מתפקד.

כיום אני נמנע לחלוטין מיחסי מין מכיוון שהתייאשתי ואיני רוצה להגיע שוב למצב בעייתי שכולל הסברים והתנצלויות בפני הבחורות. ( וזאת למרות נסיונות עם כדורים מכל הסוגים שעוזרים, אך רק עד לרגע האמת, ואז האיבר הופך להיות יישות נפרדת לחלוטין ).

הדבר הרס את חיי לגמריי, אני נמנע לחלוטין מיחסי מין ולא מתחיל עם בחורות בגלל המצב.

האם יש עוד למי לפנות ? או שכדאי לעזוב את הנושא לחלוטין ולהשלים עם המצב ?

אני לא רוצה להתאכזב שוב

נ.ב - ידוע לי שהנושא הפסיכולוגי בנוגע לדבר מאוד דומיננטי אך לאור מה שעברתי קשה לי להתעלם מהדבר ולהגיע בגישה "משוחררת" לאקט.

אודה על התייחסותך והמלצותיך

בנוסף אם תפנה אותי שוב למקום מסויים אודה על המלצה יותר ספיציפית מכיוון שבעבר ביקורי אצל הסקסולוג לא תרם דבר.

בברכה

אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזיקפה

הוספת תגובה

• יש לי את אותה בעיה כמו לך

אבי
    07/11/2007

אם אתה רוצה תיצור איתי קשר ואולי ביחד נפתור אותה !
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן

ד''ר חגית כהנא
    07/11/2007

אתה בחור צעיר וכנראה גם בריא שחרדות וחששות מלווים את חיי המין שלך ובמקום להנות מהם אתה מרגיש מוגבל ונמנע.
    עליך לפנות לסקסולוג/ית שמתמצאים בתחום הגוף והנפש .
    עליך לעבור טיפול רגשי שיעזור לך לצאת מהמעגל הסגור והמרגיז אליו נכנסת. הבעיה אינה פיזית אלא ריגשית.
    אל תדחה רק בחר אדם שמתמצא גם בתחום הרגשי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לא להרים ידיים

10/11/2007

הטיפול התרופתי שניסית זה בסך הכל כמו גלגלי עזר, כמו אקמול לכאב שיניים.פתרון זמני. אתה צריך טיפול שורש ולא טיפול לכאב השיניים, ואני בטוח שאתה מבין את ההקבלה למצבך.

אני מצטרף לדעתה של ד"ר כהנא שכדאי שתגש לטיפול מיני. לא מספיקה פגישה אחת ומרשם תרופתי. צריך לבדוק מהיכן מגיעות החרדות ולסייע לך להתמודד איתן, ולא להגיע למצב של המנעות בו אתה נמצא כיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו