מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל אשכיים נעלמים, בלי בת זוג!!!!!בחור20/06/2010
שלום
אני בן 25 ,נולדתי עם בעיית אשכים נעלמים כך שעברתי ניתוח (כשהיתי ילד ) והם הורידו לי אשך שמאל, ואת אשך ימין הם השאירו(אבל הוא לא היה במצב כל כך טוב) עד עכשיו ולמרות כל הבדיקות אולטרסאונד MRI לא נמצאה רקמת אשך בכל הגוף שלי, כלומר עכשיו אין לי אשכים בכלל, וגם כן יש לי מיקרופינס. רציתי לשאול אותך אם קיים פתרון לבעיה זה אם זה מבחינת המראה החיצוני של איברי המין ? ואם זה מבחינה בריאותית, אולי שאוכל להביא ילדים בהמשך?
ואיך מצבי הזה יכול להשפיע על מצבי הכללי, כך שהאם יכולות להפתפתח צלי מחלות מסויימות, האם מצבי זה גורם להשמנת יתר??
בבקשה תן לי כמה שיותר הסברים ומידע על מקרים כאלה
אגב אני מטופל ב TESTOVERON DEPOT בזריקה חודשית,
ועד לפני 3 שנים היתי במעקב ב מחלקת אנדו ילדים במרכז שניידר לרפואת ילדים,אבל ב 3 שניים האחרונות לא היו לי ביקורים אצלם, וגם כבר שנה אני לא מקבל את זריקת ה TESTOVERON
מה שרשום למעלה היה כשאלה לאורולוג, שאלתי עבורכם מתייחסת לאותה הבעיה שאצלי, אבל רציתי לברר בקשר לצדדיים האחרים , כך שהאם אני יכול להתחתן,בלי אשכים ועם מיקרופינס , יש מישהיא שתסכים להתחתן איתי, ? ואם כן אני אוכל לקיים יחסי מין, או לא יודע מה שהיא איך תסכים שתהיה בלי מין כל החיים וגם בלי ילדים,?? לאישה יכול להספיק חיבוקים ליקוקים, נשיקות?אני חושב שלא אלא צריך חדירה דבר שאני לא יכול כי אין לי את הכלי(יש לי מיקרופינס שבזקפה זה כמעט 6 ס"מ)
כדאי לי לעבור ניתוח ולהפוך לאישה? אבל אני נולדתי גדלתי וחי כגבר!!! ויש לי מראה מאוד גברי
אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי תכוונו אותי בבקשה, אני מבקש כמה שיותר הסבריים על כל האפשריות העומדות בפניי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי!!!!
בחור21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לבחור
ד''ר חגית כהנא21/06/2010איני יכולה לתת לך תשובה לגבי מצב ההורמונים והפוריות שלך לצורך כך עליך לדבר עם האנדוקרינולוד ועם אורולוג שעוקבים אחריך.
אם אתה חי מרגיש ונוהג כגבר אין שום סיבה לעשות שינוי מין.
אתה בהחלט יכול לחפש ולמצוא בחורה מתאימה.
לא כתבת דבר לגבי אוננות אם היא תקינה קרוב לודאי שניתן גם לקיים יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בחור21/06/2010שלום לך, ותודה רבה
אני לא מבין למה אני מתעלם מהבעיה שלי זמן מה , אבל פתאום אני חוזר לחשוב עליהא , דווכא בזמני לחץ כמו עכשיו שיש לי תקופת מבחנים(אגב אני סטודנט בטכניון) , כבר שבוע אני 24 שעות חושב על בעיתי, אני לא מצליח ללמוד למבחנים בכלל, כבר דחיתי מבחן למועד ב כי לא התכוננתי לו,
אני מאוד מודאג על עתידי החברתי והלימודי, ,,
עוד דבר אם אפשר ,, אני מרגיש כגבר לכל דבר חי ומתנהג נראה כגבר , אבל אם אני רוצה לאונן אני צופה בסרטים של גייז או קוקסינלים, אבל אחרי כמה דקות אני מרגיש מה זה אשם, ואני לא חושב שבאמת אני נמשך לגברים במציאות אפילו שזה דוחה אותי, ., אני מאוד נמשך לנשים
אבל כשאני לבד ובדמיוני אני נמשך לגברים, זה גורם לי הרגשות לא נעימות, שאני בוגד במשפחה שלי ובכל מי שסביבי כך אני מראה להם כל הזמן שאני גבר חזק נורמאלי, ומצד שני איך אני צופה בסרטי גייז
אני גבר , אני לא רוצה להיות הומו זה מגעיל אותי, אבל למה אני צופה בסרטיים כאלה??.
קראתי גם שחוסר הטסטסטרון מאוד משפיע על מצב הרוח , וגורם גם להשמנת יתר והפרעות שינה,
אני רושם הכל כי רוצה לדבר רוצה להוציא את כל מה שבתוכי זה חונק אותי ואני לא מדבר בעניין הזה עם אף אחד,,,
במציאות אני מאוד נמשך לנשים ורק לנשים, ואני חולם על קשר עם בחורה, ושנתחתן ונחיה ביחד אני רוצה להיות נורמלי כמו כולם , גבר עם אישה ולא משהו אחר(אבל אני לא מבין איך אוכל לקיים יחסי מין עם פין באורך כזה קטן כמעט 6 ס"ם כשהוא עומד)
בבקשה תסבירי לי ותכווני אותי אני ממש צריך עזרה
אגב אני חוזר להיות במעקב במרפאה אנדוקרינולוגית בבילנסון,(אני הפסקתי ללכת לרופאים כבר 3 שנים) אבל עכשיו אני מחדש את מעקב ויש לי תור השבוע הזה בבילנסון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
בחור23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה הורמונלית
24/06/2010תשמע, נראה שהיתה לך בעיה של אשכים שנותחה וטופלה בילדות וגם היית בטיפול ומעקב רפואי כל השנים. חשוב שתמשיך מעקב זה וחשוב שתמשיך לקבל טיפול בטסטוסטרון, על מנת למנוע תופעות כגון, אובדן חשק וחיות, פגיעה בצפיפות העצם ומצבי רוח ירודים.
לא ברור איזו תמיכה פסיכו-סקסואלית אתה מקבל, אבל לפי כמות התהיות והשאלות שיש לך נראה שלא קיבלת יותר מדי וזה הכיוון.
כדאי שתפנה לטיפול מיני מסודר על מנת לעשות לעצמך סדר במחשבות, כולל עבודה על הזהות המינית שלך ורגשות האשם המיותרים לגבי הפנטזיות שלך. ייתכן וזה כלל לא קשור לבעיה ההורמונלית. רשימת מרפאות מוסמכות לטיפול מיני תוכל למצוא באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
בחור24/06/2010אני אענה לך בשאלה מה זה טיפול מיני??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר חשוב!!!!
בחור24/06/2010את אמרת שהפנטזיות שלי לא קשורות לבעיה בהורמונים, אכן צדקת
אגיד לך אני מאוד נמשך לנשים, ואני חושב על מין עם נשים אבל מגיע עד לקטע של החדירה ,ועוצר כי איןןןן(הפין שלי באורך 6 ס"מ בזקפה עם מראה לא תקין ומאוד דק)
אז כך איך שאני מבין שבכדי שיתקיימו יחסי מי מושלמים צריך את הכלי הכי חשוב(הפין) שאותו אין לי אז צריך מישהוא עם פין בכדי שאדמין שאני מקיים יחס מין עם מישהוא , שנים ביחסי מין שאחד בלי פין שזהוא אני והשותף הוא שיהיה בעל הפין שכך שבסוף אני מפנטז על מין עם גבר או קוקס, אבל במציאות באמת שאני לא נמשך לגבריים ולא מחרמנים אותי לא גורמים לי שום רגשות אבל זה דוחה אותי מאוד
המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובתכם!!!!!
בחור26/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה טיפול מיני?
01/07/2010קודם כל סבלנות...
טיפול מיני הוא טיפול המכוון לבעיה המינית וממוקד בה. כל המשיבים בפורום זה הם מטפלים מיניים מוסמכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לבדוק בוודאות?
עינת02/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגגלי על כל אחד מהמומחים למעלה
תותי08/07/2010אם את רוצה לעשות עבודת מחקר או אם יש לך ספקות בדבר אמיתותם של המומחים
שעונים כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לבדוק בוודאות?
עינת02/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בחור06/07/2010תודה לכם
את האמת אני חושב שאני לא צריך את הטיפול המיני , כי אני יודע את עצמי שאני או שאהיה עם נשים או שלא אקיים יחסי מין כל חיי, אני אף פעם לא אהיה עם גבר , באמת שסתם היו לו פנטזיות ומחשבות שאהיה עם הגבר שמחשבות אלו היו רק חלק ממצבי הנפשי בתקופה האחרונה, אבל אני בטוח שבכל חיי לא אהיה עם גבר ואני אפילו לא חושב על זה פעמים, אני נולדתי גבר גדלתי וחי כגבר נראה כגבר, ולפי התרבות והדת שלי אני מבין שאסור שגבר יקיים יחסי מין עם גבר, ובמילי שזה מאווד דוחה אותי ומאוד מגעיל אותי שלהיות עם גבר
המון תודות
ואני מצטער אם הפרעתי, אבל באמת אתם עזרתם לי , כי ברגע שספרתי לכם על מחשבות אלו אני הוצאתי אותם מתוכי ואז הם חלפו וברוך השם לא חזרו, ואני אמשיך לחיות כגבר נורמלי ,,,
המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)