מינון של פעילות מינית - חייב תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון של פעילות מינית - חייב תשובה
    eubh
    21/06/2010

מהו להערכתכם מינון נכון של פעילות מינית, אם באוננות עצמית ואם עם בת הזוג, על מנת שלא לפגוע בזקפה? אני עושה כול יום סקס או אוננות (לפעמים פעמיים ביום) ובהחלט יש פגיעה בזקפה ( אני בן 48, מטופל בכדורים לאיזון לחץ דם (במינון נמוך) ונוטל כ- 1/4 ויאגרה לפני סקס עם בת הזוג).

אני מבין שכמה שיותר זה יותר טוב כול עוד זה לא מפריע אבל בכול זאת אני מניח שיש מספרים מקובלים וזה כן מפריע?

דרך אגב - הלכתי לאורולוג והוא אמר לי שכול הבדיקות שלי מצוינות, שאין לו מה להגיד לי, שאפסיק עם הויאגרה ושאעשה כמה שיותר סקס עם בת הזוג ופחות אוננות. הבעיה שאנו לא יכולים להיפגש כול יום ובימים שאנו לא נפגשים אני חייב לאונן על מנת להרגע.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אף מינון אינו פוגע בזקפה

23/06/2010

גם אם תעשה פעמיים ביום ויותר. וזה לא משנה אם זה בסקס או באוננות. האיבר שלך לא יודע באיזה אופן הוא גומר...

הפגיעה אצלך נובעת כנראה מיתר לחץ דם, וגם הכדורים לאיזון עשויים לפגוע.

חז"ל אמרו - "איבר יש לאדם - מרעיבו - שבע, משביעו - רעב". בתיאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון של פעילות מינית

שירן
    23/06/2010

תודה על תשובתך.

מהו ההסבר שגם יתר לחץ דם וגם התרופות לאיזון גורמות לירידה בזקפה? אני מקבל אנלדקס 5מ"ג פעמיים ביום.

אם כך, מהו הפיתרון? האם להגדיל את המינון של הויאגרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

24/06/2010

יתר לחץ דם שאינו מטופל עשוי לגרום לסתימה בכלי דם ועל כן לפגיעה בזקפה. התרופות פוגעות במנגנון אחר. אם אתה מסתדר עם ויאגרה, אל תשנה דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון של פעילות מינית

שירן
    26/06/2010

תודה

האם סתימת כלי דם כתוצאה מיתר לחץ דם הינו תהליך הפיך לאחר שמאזנים אותו? האם יש טיפולים אחרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו