סקס אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס אנאלי
    עידן
    25/06/2010

שלום רב. יש לי מספר שאלות לגבי סקס אנאלי.
    1. האם יש סכנה לבת זוגתי במעבר מסקס אנאלי לסקס וגינאלי? (עם שימוש בקונדום, ובמקרה של אי שימוש בקונדום, גם אילו סכנות חלות עליי?)
    2. האם אישה יכולה להגיע לאורגזמה מסקס אנאלי?
    3. לגבי ההיערכות לסקס האנאלי. האם מוטב שבת זוגתי "תרחיב" כמה ימים לפני האקט, לדוגמא במקלחת? האם כדאי להשתמש בחומר סיכוך (על בסיס מים)? ואם כן, איך משתמשים בו (מורחים על הפין, על פי הטבעת או שניהם)?
    מצטער על החפירה, אני פוחד מאוד להכאיב לחברה שלי אז אני זקוק למידע מפורט בנושא.
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס אנאלי

הוספת תגובה

• סקס אנאלי

אורית פס
    26/06/2010

בהתייחס לשאלותיך:
    1. כן, קיימת סכנה במעבר מסקס אנאלי לוגינאלי באם לא שםפת היטב את אבר המין קודם לכן או אם לא החלפת קונדום,הסכנה היא במעבר של חיידקים לא רצויים מאזור פי הטבעת לאזור הנרתיק.
    2. אם תוסיף לסקס האנאלי גרוי ידני באופן יעיל וכפי שבת הזוג זקוקה אז ניתן להביאה לאורגזמה,אם למשל היא גומרת רק בחדירה נרתיקית אז לא תהיה אורגזמה ,כך שזה תלוי ספציפית בבת הזוג והאופנים בהם נוהגת להגיע לאורגזמה.אזור הישבן מאד ארוגני למרות הסתייגותם של רבים ותחושות ההנאה והגרוי במקום יכולות לקדם ולהעצים אורגזמה גם אם זו לא הופקה ישירות מהחדירה האנאלית.
    3.לדעתי חובה להשתמש בחומר סיכוך אם על בסיס מים או אחר אותו יש למרוח בנדיבות גם אצלה וגם על גבי הפין,את "ההרחבה " המקדימה אפשר לעשות גם ביחד באמצעות החדרת אצבע מסוככת ובעדינות מירבית, וגם היא עצמה יכולה "להתאמן" על כך לבדה כאשר השליטה בידיה בלבד ולאו דווקא במקלחת ....מאחר ועיקר דאגתך לא להכאיב לה ,,,יש להיות הדרגתי ועדין.... בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו