מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות חשובותליטל25/06/2010
היי אני בת 17 ויש לי כמה שאלות חשובות שאין לי כל כך את מי לשאול אני מקווה שתוכלי לעזור לי:
1. כשאני וחבר שלי מקיימים יחסי מין באופן בטוח כמובן אז יוצאים קולות מוזרים מהאיבר מין שלי וזה ממש מפריע לי ואני מתביישת מאוד ולא משנה לי מה התגובה שלו אני מעדיפה להפסיק את יחסי המין מאשר שיהיו הקולות האלו.. זה קולות ממש חזקים ואי אפשר להתעלם מהם. אני לא יודעת אם זה רק קורה לי אבל אני חייבת שתעזרי לי מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? כי אני לא רוצה שזה יהיה לי לכל החיים!!
2. אני וחבר שלי רק התחלנו את היחסים לפני כמה שבועות ואני שמה לב שיוצא לי מהאיבר מין נוזל שקוף כזה תמיד לאחר שאנחנו מקיימים יחסים או שהוא מחדיר לי אצבעות, תמיד שאני בשרותים או שאני נעמדת יוצא המון חומר כזה וזה ממש מלחיץ אותי אני לא יודעת מה זה.. זה נראה כמו הנוזל לניקוי ידיים השקוף הזה ויוצא לי המון וזה ממש מלחיץ אותי.. וגם לא מזמן יצא לי עם זה טיפה דם.. זה ממשיך וזה לא מפסיק כבר הרבה זמן מה זה ומה אני עושה????
אני מצטערת אולי זה לא קשור לפה אבל אני מאוד בלחץ משני הדברים האלו זה ממש חשוב לי אני נורא מתביישת ואין לי את מי לשאול.. בבקשה תחזירי לי תשובה בדחיפות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליטל
אורית פס26/06/2010הנוזל השקוף מעיד על עוררות מינית ותפקידו לאפשר חדירה קלה וללא כאבים,מעין סיכוך טבעי ואין לך מה לדאוג,בעייתי כשנשים סובלות מיובש ולא נרטבות.
נשים שונות נבדלות בכמות הנוזל הזה שמפיק גופן,מתאורך ,ניחנת בכמות כזו שכנראה מסבירה את הקולות המביכים אותך בזמן חדירה,זה אכן מביך,ובכל זאת לא לענין להפסיק את כל האקט בשל כך,אם את מרגישה כבר נוח עם החבר לדבר ולצחוק על כך אז זה עדיף על הימנעות, באשר לטיפת הדם אולי מדובר בהתחלה של מחזור חודשי ,וכדאי לדעת שלפני מחזור חודשי גם יש הפרשה נרתיקית מוגברת,או שסתם נפצע כלי דם ואין מה לחשוש, שימי לב אם זה ממשיך ופני לרופא אם אינך שקטה וחשה שמשהו איננו כרגיל- הייעוץ כאן אינו מחליף בדיקה וייעוץ רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)