שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות
    ליטל
    25/06/2010

היי אני בת 17 ויש לי כמה שאלות חשובות שאין לי כל כך את מי לשאול אני מקווה שתוכלי לעזור לי:
    1. כשאני וחבר שלי מקיימים יחסי מין באופן בטוח כמובן אז יוצאים קולות מוזרים מהאיבר מין שלי וזה ממש מפריע לי ואני מתביישת מאוד ולא משנה לי מה התגובה שלו אני מעדיפה להפסיק את יחסי המין מאשר שיהיו הקולות האלו.. זה קולות ממש חזקים ואי אפשר להתעלם מהם. אני לא יודעת אם זה רק קורה לי אבל אני חייבת שתעזרי לי מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? כי אני לא רוצה שזה יהיה לי לכל החיים!!
    2. אני וחבר שלי רק התחלנו את היחסים לפני כמה שבועות ואני שמה לב שיוצא לי מהאיבר מין נוזל שקוף כזה תמיד לאחר שאנחנו מקיימים יחסים או שהוא מחדיר לי אצבעות, תמיד שאני בשרותים או שאני נעמדת יוצא המון חומר כזה וזה ממש מלחיץ אותי אני לא יודעת מה זה.. זה נראה כמו הנוזל לניקוי ידיים השקוף הזה ויוצא לי המון וזה ממש מלחיץ אותי.. וגם לא מזמן יצא לי עם זה טיפה דם.. זה ממשיך וזה לא מפסיק כבר הרבה זמן מה זה ומה אני עושה????

אני מצטערת אולי זה לא קשור לפה אבל אני מאוד בלחץ משני הדברים האלו זה ממש חשוב לי אני נורא מתביישת ואין לי את מי לשאול.. בבקשה תחזירי לי תשובה בדחיפות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

• לליטל

אורית פס
    26/06/2010

הנוזל השקוף מעיד על עוררות מינית ותפקידו לאפשר חדירה קלה וללא כאבים,מעין סיכוך טבעי ואין לך מה לדאוג,בעייתי כשנשים סובלות מיובש ולא נרטבות.
    נשים שונות נבדלות בכמות הנוזל הזה שמפיק גופן,מתאורך ,ניחנת בכמות כזו שכנראה מסבירה את הקולות המביכים אותך בזמן חדירה,זה אכן מביך,ובכל זאת לא לענין להפסיק את כל האקט בשל כך,אם את מרגישה כבר נוח עם החבר לדבר ולצחוק על כך אז זה עדיף על הימנעות, באשר לטיפת הדם אולי מדובר בהתחלה של מחזור חודשי ,וכדאי לדעת שלפני מחזור חודשי גם יש הפרשה נרתיקית מוגברת,או שסתם נפצע כלי דם ואין מה לחשוש, שימי לב אם זה ממשיך ופני לרופא אם אינך שקטה וחשה שמשהו איננו כרגיל- הייעוץ כאן אינו מחליף בדיקה וייעוץ רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו