טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שאלה דחופה, אני בת 18 עוד מעט ואני בתולה, אני וחבר שלי בפעם הראשונה קיימו סקס יבש אבל התחתונים שלי היו בצד וגם איבר מינו היה חשוף, לא הייתה חדירה אפילו לא טיפה ואפילו לא בקצה של האיבר מין שלי אבל הוא גמר עליי כביכול והנוזל גמירה היה באיזור של פתח איבר המין שלי.. אני ממש מפחדת אני לא יודעת אם אפשר להכנס מזה להריון?? רק עם חדירה אפשר להיכנס להריון? אפשר להכנס להירון אם עדיין אפילו לא קיימתי יחסי מין והנוזל גמירה של חבר שלי היה בפתח של האיבר מין שלי? זה ממש דחוף אודה לכם על תשובה מהירה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באופן עקרני יכול להיות הריון גם אם גומרים ממש בפתח הנרתיק ללא חדירה, כי לזרע יש יכולת תנועה. באופן מעשי היכן גמר עלייך? ממש בפתח הנרתיק או ליד או על הבטן?...
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבל אחרי כמה דקות זה נזל טיפה לעבר איבר המין שלי.. אם אני אקבל מחזור בחודש הקרוב אז לא נכנסתי להריון? או שלוקח זמן לזרע להיקלט בגוף ורק אחרי הרבה זמן יש הריון?
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד