חוסר ביטחון שגדל מאוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון שגדל מאוד...
    דניאל ק.
    26/06/2010

שלום לכם,
    יש לי בעיה ששמעתם בטח אלף פעמים כבר, אבל עדיין....
    האמת שתי בעיות, אבל הראשונה היא הגדולה.

יש לי איבר מין מאוד קטן (קצר ביותר ודקיק, ואני לא אחד מהאנשים שיטען "יש לי 15 ס"מ ורוצה עוד...) ותמיד הרגשתי חוסר ביטחון עצמי עקב זאת.

הדבר התחזק בעקבות שלושה אירועים שהתרחשו.
    הראשון הוא שבחורה שיצאתי איתה תקופה ארוכה עזבה אותי לטובת אחר, ואחת מהסיבות היו מין.
    לאחר מכן באירוע לא נעים יצאתי עם מישהי, הכל היה טוב עד שהגענו לדירה. בדירה היא הודיעה אחרי שראתה את גודלי שהיא לא רוצה לשכב כי זה יהיה 'חסר תועלת' ועזבה. מאוד כואב.

לבסוף הבחורה האחרונה שיצאתי איתה:
    במשך 3 חודשים לא הצלחתי לגרום לה לגמור. בעבר גם אם מישהי לא גמרה מחדירה היו דרכים אחרות, אבל עם זאתי לא הצלחתי לגרום לה לגמור.
    אני מודע לכך שהרבה לא גומרות מחדירה, אך אצלה המצב היה הפוך: היא אמרה שהיא גומרת רק מחדירה.
    לבסוף אחרי שהיא לא גמרה במשך הרבה זמן (בין השאר היא הייתה רוצה דברים כגון עמוק יותר כאשר לא היה לי מה לתת יותר) היא עזבה אותי לטובת אחר. הסיבה הייתה, לדבריה, שממש כיף לנו ביחד אבל במיטה זה לא פועל.

כל זה די גורם לי להרגיש נורא. בעבר הרגשתי רע עם הגודל שלי, אבל תמיד אמרתי לעצמי שזה לא סוף העולם, יש עוד דרכים לגמור, שזה לא כזה קריטי.
    כעת אני כבר לא מצליח לומר את זה לעצמי, כבר לא מצליח להרגיש גבר. מרגיש די נוראי.
    לא יודע מה לעשות עם זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון שגדל מאוד...

הוספת תגובה

• לדניאל

אורית פס
    26/06/2010

נראה לי שרוב האנשים היו רוצים לשנות משהו בגופם ולשפרו ויש להבחין בין מה שניתן לשנוי ומה שלא ואם כך יש לעשות עבודת השלמה ולחיות עם עצמנו בשלום,
    אם אתה סבור שהמצב פתולוגי [חורג מהנורמה] פנה לאורולוג ושמע מה יש לו לומר,,,,
    יתכן שמבחינה מינית תתאים לך בת זוג שכן מצליחה להגיע לאורגזמה חיצונית או בת זוג שתיעזר יחד איתך בויברטור [במידה ושניכם פתוחים לאפשרות הזו ], בהחלט מאהב טוב לא נמדד בגודל הפין.
    עולה בי השערה [שיש לבדוק אותה בשיחות] שאתה חווה את עצמך כמי שאין לו מה להציע ועובדה זו כשלעצמה משליכה על בטחונך העצמי ומחבלת גם בקשרים שיכלו להתמיד ולהצליח,או: שאולי יש קשיים נוספים ביכולתך ליצור קשרים אך אתה תולה הכול בגודל הפין ועיוור להיבטים נוספים שאולי מקלקלים את קשריך, חשוב לזכור שאנשים בכל גודל משקל צבע וצורה מסוגלים להנות מחיי מין מספקים גם אם הם לא מושלמים, ומי מאתנו מושלם?
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו