האיבר מין שלי בזקפה לפחות מדקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האיבר מין שלי בזקפה לפחות מדקה
    דן כהן
    28/06/2010

שלום רב !

שמי דן ויש לי חברה כבר 4 שנים בתחילתו של הקשר בסקס אף פעם זה לא היה קורה אף פעם לא הייתי גומר מהר והאיבר מין שלי היה בזקפה באופן קבוע ולאורך זמן.
    כיום וזה כבר חצי שנה לערך אולי יותר שחברה שלי יורדת לי אני בזקפה אבל אם אני יורד לה האיבר מין שלי יורד מהזקפה תוך 10 שניות גם שאנחנו כבר שוכבים האיבר מין "נופל" תוך כדי האקט

מה אפשר לעשות בנושא ?
    אשמח לקבל את עזרתך.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתם אותי ?

דן כהן
    02/07/2010

אין תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדן,

אורית פס
    03/07/2010

חבל שלא ציינת בן כמה אתה....
    יתכן שרמת התשוקה בתחילת הקשר היתה גבוהה ,כפי שבד"כ קורה, וירדה לאורך זמן שזהו תהליך טבעי, שינויים מתרחשים גם עם התקדמות הגיל,
    נסו לחשוב מה יכניס ריגוש מיני ליחסי המין שאולי נשחקו,נסה להיעזר בפנטזיות מיניות.בעיקר אל תדאג ,
    לא נראה לי נורא שהאבר נופל כשאתה עסוק בלענג אותה,ובאשר למשך זמן הזיקפה בעת המישגל, תלוי בכמה זמן מדובר,אולי ציפיותיך גבוהות מדי ביחס לגילך וביחס לרמת הדחף המיני,
    כמובן, שבדיקה רפואית תמיד מומלצת כאשר אנו מוטרדים וחל שנוי בתפקוד הפיזי ולו בשביל השקט הנפשי. 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו