בעיה רצינית או סתם שאלה של זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית או סתם שאלה של זמן
    בן 27
    15/04/2007

הי

אני בן 27, איבדתי את בתוליי בגיל מאוחר -23 במהלך טיול בחו"ל ולא במסגרת קשר זוגי ועד גיל זה לא היתה לי שום חוויה מינית. מאז היו לי מספר קשרים אבל אף אחד לא נמשך ליותר ממספר חודשים ולמעשה היתה לי רק בת זוג אחת שקיימתי איתה יחסי מין סדירים. אני אדם ביישן ולכן קשה לי לדבר על זה עם בת זוג במיוחד בתחילת הקשר כי אני מפחד שבגלל הגיל שלי הבחורה תעלם אך אני מרגיש שהבעיה הזו לא מאפשרת לי להתחיל קשר גם מכיוון שאני מפחד מחוסר הניסיון שלי וגם מכיוון שנראה לי שהפחד הזה מורגש אצל הצד השני ולכן מרחיק אותו.....

רציתי לשאול אם יש לכם עצה? האם כדאי לדבר על חוסר ניסיון בתחילת קשר? האם בעיות אלו שכיחות בגילי ? (אני מכיר מספר אנשים באותו מצב אך בסביבה שדומה לי)

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר חגית כהנא
    16/04/2007

אתה בן 27 וחושש מקשר .
    לכל אדם הקצב שלו לקיום יחסי מין וזוגיות.
    בד"כ סיר מוצא מכסה ולהיפך וכאשר הקשר הוא טוב התפתחות יחסי המין היא טיבעית ואינה צריכה להלחיץ. בני זוג מתפתחים ביחד ולומדים זה את זו בכל המובנים לא רק במין.
    נסה להנות מהמפגש עם המין השני ולא להלחץ ממנו.
    יתכן ששוה לגשת ליעוץ כדי לשפר את הביטחון העצמי שלך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו