חוסר התאמה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר התאמה מינית
    מתוסכלת
    30/06/2010

שלום רב,

אנחנו זוג דתי, נשוי כשנה וחצי , מתחילת הנישואין יש פער גדול בחשק המיני בינינו כאשר בעלי רוצה הרבה פחות ממני.
    לדברי בעלי מספיק לו קיום יחסים אחת לשבוע כאשר אני רוצה הרבה יותר. בחודשים האחרונים תדירות הסקס פחתה לאחת בשבוע כאשר גם זה בא לרוב ביוזמתי והסקס בדר"כ די קצר (עד 5 דקות) ואינו מספק אותי, בסקס עצמו יש לציין כי איני מצליחה להגיע לאורגזמה אלא רק באוננות עצמית בנפרד.
    ובתחילת הקשר בעלי היה יותר משקיע בגירוי וכיום הרבה פחות. (אגב אני כרגע נמצאת בהריון ראשון בחודש שביעי).
    אני מנסה ליזום סקס לעתים תכופות יותר אך תמיד לבעלי יש תירוצים שונים מה שגורם לנו למריבות רבות בנושא. כמובן שמאוד חשובה לנו הזוגיות ואנינו רוצים שתיפגע יותר.
    לדעתי רמת החשק של בעלי אינה תקינה אך הוא חושב שהכל בסדר אצלו.
    מה כדאי לעשות בנידון? האם אכן ישנה בעיה? האם ישנו פתרון תרופתי בנושא (שיעלה אצלו את החשק או יוריד אצלי)? או פתרונות אחרים.

אשמח מאוד לתגובתכם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר התאמה מינית

הוספת תגובה

• אל ייאוש-

בני
    30/06/2010

גברים רבים נוטים להימנע מקיום יחסים במהלך ההריון, הבעיה העיקרית היא בתפיסה השגויה כאילו עלולים לעשות נזק לאשה ולעובר,
    למרות שניתן להבין את הגישה הזו, אין לה בסיס, ומקורה בדעות קדומות,
    הכלל הוא אם אין בעיות רפואיות שעלולות לגרום נזק להריון , אז ראוי לעודד קיום יחסים באופן מבוקר ואחראי,
    ישנם מחקרים שקובעים שיחסים תקינים בין הבעל והאשה תורמים להרגעת העובר, ולשיפורו הכללי בעתיד,
    אז תראי לאישך את מה שנכתב בעניין הזה, ותאמרי לו בשפה פשוטה שזה מאוד מאוד חשוב לך, ואת זקוקה לחום ואהבה יותר מתמיד, דווקא עכשיו, אז שישתדל להתאמץ יותר,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עונה על שאלתי

מתוסכלת
    04/07/2010

העניין הוא לא ההריון, הפער היה מההתחלה וקיים עדיין. מה כדאי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי-

בני
    05/07/2010

אכן כתבת שמתחילת הנישואין יש פער בין מה שאת רוצה למה שהוא מסוגל לתת,
    אבל חשבתי לענות לך קודם על המצב העכשווי,
    לפעמים גם לא כ"כ זוכרים מה היה לפני לידה ונראה לך שהמצב היה כך תמיד,
    אבל אם את טוענת שלא אלו פני הדברים,,,
    תצטרכי לחכות ללידה להינות ממנה ומהתינוק, ולאחר מכן אם יהיה לך זמן וראש ליחסים , והוא שוב יחזור לסורו, אז יש מקום לבדוק את הבעיה,
    סתם שתדעי- שייתכן ואחרי הלידה וההתעסקות עם הרך הנולד, יתהפכו היוצרות, והוא זה שיחפש אותך, אני מקווה בשבילכם שתדעו למצוא את הנוסחה המתאימה ששניכם תהיו מרוצים, זה הכלל הכי חשוב בזוגיות, לפתור בעיות ביחד,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי

סתם1
    06/07/2010

אומר לך מנסיון אישי. אנו זוג דתי. וגם לי הייתה ירידת חשק מיני (אמרת אחת לשבוע אצלנו אפילו זה לא) והפתרון, לדעתי, בלי הרבה בילבולי מוח: לגוון את חיי המין. נסו תנוחות חדשות או "דברים" חדשים כגון ירידות וכיו"ב. קחו לכם סופ"ש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח גם להתייחסות המומחים- תודה.

מתוסכלת
    06/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פערי חשק

09/07/2010

פערים בחשק מיני קיימים כמעט אצל כל זוג.

נראה שאתם לפחות התחלתם לדבר על זה וזה צעד ראשון על מנת לגשר. הוא רוצה רק פעם אחת בשבוע ואת רוצה הרבה יותר ומתחיל משא ומתן. ייתכן ולהריון יש קשר, אבל את מספרת שזה היה כך כבר מתחילת הנישואים. הוא נותן תירוצים שונים. לא ברור איזה.

איך את מרגישה לגבי מידת משיכתו אלייךך? מידת אהבתו? האם את חושבת שיש קשר בינהם? נקודות למחשבה... כאן לא המקום לטפל, אך ברור שלא רק כמות יחסי המין מטרידה אותך, אלא גם איכותם. הוא לא משקיע ואת אף פעם לא גמרת ביחסי מין.

את החשק של בעלך ניתן למדוד עם בדיקת דם פשוטה (הורמון המין הגברי קרוי טסטוסטרון). הרושם שלי הוא שהתוצאה תהיה תקינה ושצריך למצוא את המפתח לפתרון בתקשורת הבינאישית והמינית של שניכם. אם שנה וחצי לא הצלחתם לעשות זאת לבד, כדאי לגשת לטיפול מיני זוגי. אפילו בחודש שביעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו