ירידה בתדירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בתדירות
    אורנית
    05/11/2007

אני נשואה כ-7 שנים+ילדים, בזמן האחרון אני ובעלי לא מסתדרים ביננו ויש הרבה חילופי מילים לא יפות ופגיעות.
    כתוצאה מכך תדירות יחסי המין ירדה, אך יש ביננו מגע.
    אני חייבת להכנס למיטה עם ראש נקי וכך יוצא שאם הוא פגע בי במהלך היום, אף על פי שביקש סליחה,זה מציף אותי ברגע הכניסה למיטה ואפילו בכעס גדול יותר ואז אני מעדיפה ללכת לישון.
    בעלי אומר שאני אישה עם קפריזות שעד לפני שנכנסתי איתו למיטה, התייחסתי אליו יפה, ליטפתי אותו וקוצי מוצי וברגע שנכנסתי למיטה אני מתהפכת ופתאום מפריעים לי דברים שהיו במהלך היום.
    לבעלי זה לא מפריע וכשהוא חרמן לא מעניין אותו מה היה במשך היום ואילו לי זה מפריע.
    האם הבעיה היא בי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בתדירות

הוספת תגובה

• תקשורת

ד''ר חגית כהנא
    07/11/2007

הבעיה היא בקשר ביניכם ובצורת הדיבור שלכם זה לזה.
    טבעי לגמרי שאם את כועסת לא תרצי יחסי מין. גברים פחות בררנים ביחס לכך.
    אני חושבת שאתם צריכים יעוץ זוגי ואז גם יחסי המין שלכם ישתפרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת לישון עם חיוך

justme2enjoy
    13/11/2007

לפי דעתי הבעיה היא בתקשורת, זה קרה לי יותר מפעם, לפעמים צריך אולי להסתכל על קיום יחסים כעל אלמנט שגורם להנאה ללא קשר להתרחשויות קודמות, אין כמו לראות אדם במצב של קרינה וברק בעיניים בייחוד לאחר שהיה עצבני וכועס.
    תנסי להתנתק מתחושת הכעס, מה שהיה מת, תחשבי על זה שאת הולכת עכשיו להנות כמו שמזמן לא נהנית ואת היום הזה את מסיימת כאשר את הולכת לישון עם חיוך על השפתיים, ברק בעיניים והילה אדירה המקיפה אותך.
    תשברי את המעגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו