טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלם, אני בת 17, בתולה ואני רוצה לקיים יחסי מין עם חבר שלי.
איפה אני יכולה למצוא מידע שיספק לי מעט רוגעלגבי זה, ויענה על כמה מהשאלות שלי כמו אם תמיד יורד דם בפעם הראשונה?, זה כואב?, הנוזלים לא מגעילים? האם אמור להיות ריח מהנרתיק, או משפיכה או בכלל מהנוזלים למינהם שיוצאים בסקס.. איך יודעים מתי יש אורגזמה?, איך יודעים מתי גומרים? ועוד ועוד מחשבות שמציפות אותי.... אילו בדיקות צריך לעבור לפני ואחרי...?
בתודה רבה מראש אם תפנו אותי למקורות למינהם... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייתי מציעה שפשוט תקני מדריך מין לבני הנעורים,ואת יכולה להתייעץ על כך עם המוכרת בחנות[אין סיבה להתבייש], לא תמיד יורד דם בחדירה ראשונה ולא תמיד כואב,חשוב לפנות לגניקולוג\ית ולדון באמצעי מניעה מתאים עבורך,לא תמיד פגישה ראשונה זו כרוכה בבדיקה פיזיולוגית. חשוב,שתרגישי מוכנה ריגשית לכך ולא לעשות זאת רק על מנת לרצות את החבר ....או לחץ חיצוני כלשהו אחר. אין מה לדאוג באשר לריחות גוף כל עוד את בריאה ושומרת על היגיינה בסיסית, טוב שאת מחפשת ידע,משום שזה יפיג חרדות .מאחלת לך חויה חיובית ומהנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד