ויאגרה/סיאליס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויאגרה/סיאליס
    מנחם
    15/04/2007

אני נשוי למעלה מעשרים שנה. אשתי ואני לא קיימנו יחסי מין לפני החתונה. מראשית הנישואין שלנו אני סובל משפיכה מהירה, אבל הסתדרנו יפה מאד, ואשתי מגיעה לאורגזמה בלמעלה מתשעים אחוז מהפעמים שאנו מקיימים יחסי מין. בתקופה האחרונה השתמשתי בויאגרה וסיאליס, והיה שיפור ניכר, לא איבדתי את הזיקפה מיד עם השפיכה. את התכשירים קניתי אצל מפיצים דרך האינטרנט, ולא דרך קופ"ח. היו לי תופעות לוואי המוכרות בשימוש בתכשירים הנ"ל (ראיית אור כחלחל, כאבי ראש בבוקר) האם התכשירים הנמכרים בהפצה לא רפואית בעייתיים? (חיקויים? וכו'?) האם הופעת הסימנים מעידה שהתכשירים אכן מקוריים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויאגרה/סיאליס

הוספת תגובה

• מנחם!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/04/2007

קנה אך ורק דרך מרשם רופא! פעם הזיוף עובד ופעם..... אל תיקח סיכונים מיותרים! לא בכביש ולא במיטה!!
    עידן מיליצ'ר
    נ.ב. אין בהופעת תופעות הלוואי בכדי להוכיח בוודאות שהכדורים אמיתיים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה

ד''ר חגית כהנא
    16/04/2007

אינני יודעת בן כמה אתה אך הרושם שלי שמדובר בשפיכה מהירה ולא בבעית זקפה.
    ויאגרה וסיאליס אינם טיפולי הבחירה העיקריים לשפיכה מהירה.
    יש טיפולים התנהגותיים טובים יותר.
    כמובן שאני מצטרפת לדעתו של עידן שאין לרכוש תרופות ללא מרשם החיקויים עלולים להיות מסוכנים!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו