מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה ודחופהאודי07/07/2010
אני אדם דתי כבן 30, יש לי שפיכה מהירה בערך עד כחצי דקה - דקה מהחדירה. האורולוג רשם לי כדורים שלקחתי לפני קיום היחסים, והם לא בדיוק עזרו, לקחת באופן סדיר אני חושש משום התופעות לוואי שלהם. תרגולים באוננות כאדם דתי זה אינו שייך. על משחות שמעתי שהם מרדימות את האיבר, א"כ לא עשינו כלום. לאחרונה יצא משחה ששמה דילאקשן ברצוני לברר מה טיבה, וכן במה עוד ניתן לטפל, והאם יש תרגילים ללמוד לשלוט בשפיכה בלי אוננות.
אוהד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה ודחופה
קרמת08/07/2010בס"ד
אני מציע לך,משחה בשם "עזרקאין 5% (לא צריך מירשם רופא) לשים טיפה על קצה אבר המין
15 דקות לפני קיום יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מקצועית
אודי12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכיר משחה דילאקשן
ד``ר עידן מיליצ`ר12/07/2010יש עזרקאין או אמלה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לקבל תשובה על יתר שאלותי
אודי13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כל מיני גישות לטיפול בפז"מ
ד``ר עידן מיליצ`ר14/07/2010יהייה נכון לעשות זאת דרך טיפול ולא דרך האינטרנט....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא:
אודי18/07/2010אך האם ישנם דרכי טיפול המותאמים אף לציבור הדתי, כגון ללא הוצאת זרע לבטלה וכדו'.
אשמח לתשובתכם המהירה
תודה גדולה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול במגזר הדתי
19/07/2010בהחלט ניתן לטפל גם ללא הוצאת זרע לבטלה. יש גם מטפלים/ות מהמגזר הדתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן?
אודי23/07/2010היכן ניתן לקבל טיפול כזה, או האיך אני יכול להשיג מטפל דתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנס לרשימת המטפלים של איט"ם
23/07/2010יש רשימת מטפלים מוסמכים של איט"ם www.itam.org.il
לא כתוב ליד מטפל/ת אם הם מהמגזר הדתי, אך תוכל לשאול בטלפון.
במרפאה ב"רעות" (בה אני עובד) נמצאת אסתר דה-פאו מהמגזר הדתי ועם המון ניסיון טיפולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר ניסיתי את הקרם
אורי25/07/2010הייתה לי את אותה בעייה וניסיתי הרבה פתרונות מאימונים תרופות כל מיני סוגיי תרסיסים ומשחות מאלחשות שגורמות לך לא להרגיש כלום ולא להנות מהיחסים.
לאחרונה השתמשתי בדילאקשן וזה נהדר אתה מרגיש הכל ואין כבר את ההרגשה שעוד רגע זה נגמר ואתה יכול להנות מסקס של שעה אם תרצה ממליץ בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר לרכוש את משחה?
חגי19/08/2010אני מחפש ולא מוצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אוהד
ד``ר עידן מיליצ`ר19/08/2010יש אפשרות לעשות את התרגילים מבלי להגיע למצב של שפיכה. בנוסף ניתן לקבל אישור רב לעניין ולטפל. לגבי משחות, יש עזרקאין 2% או 5% אשר עוזרות לעיכוב וגם ספריי בחנויות למוצרי סקס שנמצא בריכוז גבוה יותר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרקאין
יעקב26/08/20101. מה ההבדל בין 2% ל- 5% ?
2. איך משתמשים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילאקשן זה חרטא!
יוסי06/11/2010עזרקאין הרבה יותר זול ומועיל.
קניתי את המשחה דילאקשן וזה פשוט שטויות- בזבוז כסף
הם עושים הרבה פרסומות כדי לעבוד על אנשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילאקשן
עמית11/09/2011צודק..
גם אני ניסיתי..בלוף אמיתי!
לא עושה כלום,החומרים שיש שמה זה בכלל מוצרים קוסמטיים,לנקיון וחיטוי וכאלה.אין שם שום חומר שגורם להשהייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי סיכוך
יותם06/10/2011אני לא מבין למה אתם לא משתמשים בשמן זית טבעי טהור
משמנים את האיבר הגברי כמו שצריך
ואח"כ משמנים את האיבר הנשי לאט בעדינות
השאר יבוא מאליו.
זה טבעי, זה נעים, זה חם ,זה מגדיל את עוצמת האורגזמה ,זה זול ,וזה מאריך את זמן השפיכה.
וזאת הייתה האלטרנטיבה הקדומה .
שים לב : שלא תשתמש בשמן זית מתובלן אלא טבעי טהור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מדבר שטויות !
יואל05/02/2011עזרקאין מרדים את הזין ולא אתה נהנה ולא בת הזוג שלך נהנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה ודחופה - תגובה
נטע ידיד09/11/2010אודי שלום,
אני מבינה שאתה אדם דתי ואינך יכול לאונן על פי ההלכה אלא שכיום ישנה פתיחות רבה יותר בקרב רבנים בנושא הטיפול המיני והאוננות כדרך לשפר את התפקוד המיני. לפני שאתה חוסם את האפשרות הזו כדאי ומומלץ לפנות בשאלה בנושא אל רבנים המקובלים עליך. אתה יכול לפנות גם לאחת מהמרפאות לטיפול מיני ולקבל מידע רחב יותר בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חטא חמור מכל בשר ודם והוא...
אביעד18/09/2011לקפוץ על טרמפולינה של גוים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)