מרשם לויאגרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרשם לויאגרה
    בן
    09/07/2010

אני מטופל אצל רופא משפחה וכמו כן במעקב פסיכאטרי.
    רציתי לשאול ממי הכי מומלץ לבקש מרשם לויאגרה בעקבות טיפול שאני מטופל ".
    האם זה יכול להשתלב עם תרופות פסיכאטריות ?
    תודה רבה שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרשם לויאגרה

הוספת תגובה

• לשגיא

אורית פס
    10/07/2010

לא ברור אם כבר קיבלת מירשם לויאגרה בעבר או לא. עקרונית כל רופא כולל רופא משפחה רשאי לרשום תרופה זו,אני אישית מחזיקה בדעה שכדאי ליטול תרופות עפ"י מירשם של המומחה לענין,ז.א. שתרופה פסיכיאטרית תירשם ע"י פסיכיאטר למרות שגם רופא משפחה רשאי לתת מירשם ושרופא שהוא גם סקסולוג יתן מירשם לבעיות הקשורות לקשיים בתפקוד המיני .
    חשוב שתברר אם התרופה הפסיכיאטרית שאתה נוטל היא מסוג שיכול להוריד את רמת החשק המיני ולעכב את תגובת האורגזמה [כמו תרופות מקבו' ה-s.s.r.i. ]משום שניתן להחליפן בתרופות מקבו' אחרת שפחות משפיעה על התפקוד המיני [כמו קבו' ה-s.n.r.i.] ,ועל כך יש לדבר [ללא בושה] עם הרופא הרושם לך את התרופה הפסיכיאטרית,ובאשר לצורך אם ביכלל בויאגרה כדאי להיוועץ כאמור עם רופא סקסולוג,תוכל למצוא ברשימת איט"ם [אגודה ישראלית לטיפול מיני ] רופאים שהם גם פסיכיאטרים וגם סקסולוגים,או גם אורולוגים סקסולוגים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו