לא אוהב "רטיבות"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוהב "רטיבות"
    דורית
    12/07/2010

שלום ותודה מראש על התשובה...
    אני חייה עם בן זוג כבר 3 שנים (חיים כמו זוג נשוי לכל דבר ומתכננים להרחיב את המשפחה בקרוב). אני בת 29 והוא בן 32. אנחנו אוהבים מאוד - ממש זוג יונים על פי כל קנה מידה - לשנינו היו מערכות יחסים ארוכות בעבר והרבה ניסיון בחיים משותפים וניסיון מיני עשיר.
    אני יודעת שהוא האיש איתו אני רוצה להקים משפחה ואיתו להזדקן ובעניין זה אין לי ספקות - אני אוהבת אותו אהבה עצומה שלא חשתי בעבר לאיש.
    כבר בתחילת הקשר בינינו, צצה בעיה שעד לא מזמן חשבתי שאוכל להתגבר עליה (והרי הכל מסביב כל כך מושלם...) - בן זוגי לא אוהב רטיבות.... זה בא לידי ביטוי בכך שאיננו אוהב להתנשק נשיקות רטובות, ונמנע מלענג אותי ע"י מין אוראלי. אני יודעת שאם אלחץ הוא יעשה מה שאני מבקשת אבל אני לא רוצה לגרום לו לסבל וגם לא מסוגלת להנות כשיודעת שלו לא נעים.
    בסך הכל הסקס שלנו טוב ומספק אבל לאחרונה אני חשה שזה מציק לי וחסר לי ולא יודעת איך להתמודד.
    האם יש דרך שגרום לאהובי ל"התאהב ברטיבות"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוהב "רטיבות"

הוספת תגובה

• שכחתי לציין...

דורית
    12/07/2010

שכחתי לציין וזה נראה לי חשוב... אנחנו מאוד פתוחים ומדברים על הכל כולל על הנושא הזה.
    הוא יודע שבתקופה האחרונה אני ממש מתגעגעת למין אורלי וגם לו קשה עם זה...
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הוא כן אוהב?

16/07/2010

תיארת את השוני בינכם ואת העובדות שגורמות תסכול, כגון, העובדה שהוא לא אוהב רטיבות. זהו שוני. זה לא בעיה - כפי שקראת לכך.

הוספת שאתם פתוחים וששוחחת איתו על כך - כיצד הגיב? איזה דברים מענגים ומגרים את שניכם?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' חרותי - תודה

דורית
    17/07/2010

אם אפשר, מעוניינת לענות על שאלותיך ולקבל התייחסות מחודשת - המון תודה!!
    שאלת איך הוא הגיב - הוא הגיב באמירה אמיתית ובכנות שהוא מוכן לעשות מה שארצה ומה שיעשה לי טוב אבל איך אפשר להנות תוך גרימת חוסר נוחות למישהו שכל כך יקר לך? לא אוכל להנות כל עוד הוא לא נהנה (או לפחות לא סובל).
    אתה צודק שמדובר בשוני אבל הוא יוצר בעיתיות מסויימת - אני מתגעגעת למין אוראלי!!!!!!!!!!!
    אני פשוט רוצה לדעת האם ניתן ללמוד/ללמד לאהוב רטיבות ... אני חייבת לציין שלטענתו הוא לא נרתע מעצם הרעיון והוא מנשק בשימחה נשיקות יבשות גם את איבר המין שלי אבל זה כמובן שונה מאוד....
    ישנם דברים רבים מהם שנינו נהנים וכמו שציינתי בהודעה ה קודמת הסקס שלנו טוב מאוד, מספק ולא שמרני כלל וכלל (למרות שאולי זה יכול להתפרש כך...) - אבל לא זו הנקודה מבחינתי.
    אשמח לדעת אם יש דרך לשנות את המצב ולגרום לו לרצות את זה אפילו יותר ממני ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאט לאט

19/07/2010

אם הוא מעוניין לשנות, אז אפשר בסיוע טיפול מקצועי לשנות בלי לגרום לו אי נוחות. עושים זאת לאט לאט. אפרופו רטיבות, לא קופצים ישר למיים העמוקים, אלא מתחילים במקום נח במיים הרדודים. והמבין יבין.

לאור תשובתך, אני אני חוזר שוב על המלצתי לטיפול מיני זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו