טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני וחברה שלי ביחד עבר יותר משנה ולמרות כל הזמן הזה אני עדיין מאוד מתרגש ונלהב לראות אותה במיוחד לאחר שלא נפגשנו מספר ימים., היא מצליחה לגרות אותי ממש מהרבה דברים שהיא עושה אפילו דברים פשוטים, והרבה פעמים זה תמיד מושך אותי לחרמנות ורצון לשכב איתה. אפילו אם היא שמה עלי רגליים או מתיישבת עלי אז ישר מתחיל לעמוד לי ומושך אותי לכיוונים של סקס., האם זה נורמלי?.. וממש לא נעים לי מהסיטואציה, אני הרבה פעמים מאשים את עצמי שאני דוחף לכיוון הזה ושאני זה שלרוב מציע או מכוון לכיוון שנישכב. ולא נעים לי כי אני מתחיל להרגיש רגשות אשמה שאני כאילו רק רוצה את זה ומתחילה לרדוף אותי הסטיגמה שכל מה שבנים רוצים זה רק סקס... אני ממש לא רוצה שהיא תחשוב ככה ולפעמים כל זה גורם לי לחשוב שאני צריך פשוט כל פעם לפני שאנחנו נפגשים או במצב שאני מתחרמן כתוצאה ממשיכה אליה כשאנחנו ביחד אז פשוט ללכת לשירותים ולעשות ביד..בשביל להוריד את החשק ואולי ככה אני יוכל להנות יותר בבילוי ולעשות כל מיני דברים עם החברה.. אז השאלה שלי האם זה נורמלי?...ומה אפשר לעשות בנידון?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד