שאלה קצת מוזרה אך חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת מוזרה אך חשובה
    סיון
    13/07/2010

יש לי ידיד טוב שאני חושדת שבת זוגו הנוכחית היתה גבר ועברה שינוי מין זאת על בסיס מראה חיצוני,קול גברי והתנהגותה. נאמר לי שאותה בחורה גומרת כשהיא משפריצה (לא יודעת באיזה מידה) אני לא מכירה מצב כזה כשאני מגיעה לאורגזמה ורציתי לדעת אם קיימת תופעה כזאת או שזה אופייני לאנשים שעברו שינוי מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת מוזרה אך חשובה

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

16/07/2010

מדובר בתופעה מוכרת. מה שאת מתארת זו כנראה שפיכה נשית, אשר יכולה ללוות אורגזמה בעת גירוי של נקודת הג'י. כאשר אישה שוכבת על הגב ורגליה מפוסקות, ניתן להגיע אל נקודת הג'י שלה תוך הכנסת אצבעות אל הנרתיק והכוונתן אל החלק העליון. הגירוי המרבי מושג ע"י תנועה דומה ל-"בואי הנה" עם האצבע. כנראה באיזור זה מצבור עצבי עשיר, כולל אותם עצבים המובילים אל הדגדגן בכבודו ובעצמו.

בעת גירוי מיני נקודת הג'י עשוייה לגדול מקוטר של מטבע בן עשר אגורות עד לקוטר של מטבע בן חצי שקל. בחלק מהנשים גירוי הנקודה עשוי לגרום הרטבה מרובה, כפי שאת מתארת. האזור גדוש בנוזל שאינו שתן או נוזל נרתיקי, אשר מקורו בדפנות השופכה (לא בנרתיק). בעת האורגזמה נוזל זה זורם החוצה ומרטיב. זה לא קורה בכל הנשים, רק בחלקן ולא צריך להוות מטרה אצל אלו שלא חוו זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו