מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי חשק מיניהילה16/04/2007
שלום
אני בת 27 ונשואה 8 שנים בעלי בן 31 , בשנתיים האחרונות
ירד לי החשק המיני ממנו, ממש לא בא לי עליו, אני כל לילה אומרת לעצמי הלוואי שלא אבקש ממני לעשות סקס, וכשהוא מבקש ואני דוחה אותו אז הוא מתעצבן ועושה איתי ברוגז ומאיים עליי שהוא יעשה בחוץ, ואיומים שלו לא מפריעים לי ממש, מה שמפריע לי הוא שלא בא לי עליו, ואני רוצה שכן יבוא לי, לא חסר לו כלום הוא נראה טוב בסך הכל
וגם שאנחנו עושים סקס לפעמים אז זה לא הכי משהו הוא מכניס גומר ולילה טוב! ואפילו גם לזה אין לי חשק ואין כוח.
מה אני עושה ?
הוא ממש מתוסכל מינית ממני, וזה לא בכוונה,
מחכה לייעוץ
בתודה מראש
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני
16/04/2007יכול להיות שאתם במעגל בו חוסר החשק שלך נובע מחוסר סיפוק. אם סוף כל סוף את נותנת לו ו"הוא מכניס גומר ולילה טוב" כנראה שאת לא ממש מסופקת ואם חוסר סיפוק חוזר על עצמו זה מוביל מן הסתם לחוסר חשק.
זה מוביל לתסכול אצלו וברור שגם זה לא בכוונה.
ואתם לא כל כך מדברים על זה, אלא רק כשזה מגיע לפיצוץ ואיומים...
כדאי שתגשו לטיפול מיני זוגי על מנת לשפר תקשורת בכל הרמות, כולל זו המינית, לגשר על כל הפערים ולהחזיר שלום ושלווה לתא הזוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין פתרון
דנזל17/04/2007אין לך חשק לבעלך... את לא נמשכת אליו
זאת תופעת טבע, כי האדם לא נועד לחיות חיים במסגרת נישואים
זה צורך חברתי מוסרי, כלכלי וסוציולוגי, מהרבה בחינות
אבל לא פלא שהוא מאוד קשה ליישום ובגלל זה החיים שלך דפוקים.
אם את באמת אוהבת אותו אז יש לך סבלנות אליו ואהבה אליו
אם את לא אוהבת אותו כנראה שלו, אני חושב שזאת השאלה האמיתית.
אם יש לך ירידה בתיאבון המיני באופן כללי זה משהו אחר....
את לא חושבת על סקס? מפנטזת על סקס? בצורות שלא קשורות לבעל?
כדאי לדעת אם החוסר מיניות הוא כללי, או נקודתי כלפיו
זה משהו שחשוב להגדיר.
עכשיו פיתרונות ריאלים פיזית זה בגידה, מוסרית אפשר לנסות לדבר על גירושים
וכו', אם באמת בא לכם לשקם, ולהחזיר את התיאבון המיני
אתם יכולים לנסות סדנא של טאנטרה או לקרוא על טאנטרה ולתרגל.
זה יכול לעשות הרבה טוב כשמבינים מדיטציה נכון
זה משפר את התקשורת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)