מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גמרתי מעולם(עזרה בבקשה)רותי14/07/2010
שלום,אני בת 23 נשואה מזה שנה... שכבתי בסך הכל עם 2 גברים בחיים שלי ואף פעם לא חויתי תחושה עילאית כמו שכולן מגדירות. מעצבן אותי לחשוב על זה שאני לא גומרת....למה? בחיים לא אצליח לגמור?
מה עושים? ניסינו הכל מהכל ואין לא הולך! יכול להיות שבחיים לא אצליח לגמור? לפעמים אני נהנית מהסקס, ובחדירה ממש לא אלא אם כן משמנים זוית אחורנית ואז אולי...אשמח אם תתנו לי תשובות מה לעשות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכולה לגמור תשובה
בני15/07/2010היי.
כנרא שאת לחוצה ולא רגועה , או שבעלך מלחיץ אותך לגמור.
את כנראה לפני שאתם עושים את זה בא לך במחשבה "היום אני אגמור"
לא כך הדבר!
תנסי להרגע אל תחשבי ע זה יש דבר בסקס שנקרא "משחק מקדים",
תתחילו עם מסאג',ושימון הגוף בשמן ארומטי,תדליקו נר, תעמעמו את האור, ממש אווירה רומנטית ,ואז בעלך יכול לאונן לך או שאת לבד וזה יגיע פשוט לא לחשוב על זה .
מקווא שעזרתי יום טוב!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחת יכולה ללמוד לגמור!
16/07/2010נשים בדרך כלל אינן חשות גירוי בתוך הנרתיק בזמן חדירה. נשים יכולות להנות מחדירה וחלקן גם להגיע לאורגזמה, אבל אצל הרבה מהן ההנאה המינית היא לא מהחיכוך של הפין בנרתיק, כי תאי העצב בחלק הפנימי של הנרתיק מועטים. כלומר, תחושת התסכול שלך משותפת לזו של נשים רבות. נשים רבות מרגישות מליאות, קרבה, אך לא את התחושה העוצמתית שהן מאמינות שצריך לחוות. נשים זקוקות להשקעה רגשית ולהתעלסות לפני חדירה כדי להיות באווירה מתאימה וכדי להנות מהחדירה.
האם את נהנית מיחסי מין בגירוי חיצוני בלי קשר לחדירה? האם את מגיעה לריגוש גבוה? האם את מאוננת ויודעת מה את אוהבת? האם את מגרה את הדגדגן? האם את מכוונת את החבר שלך איך לגעת בך? ולבן זוגך - האם הוא מרגיש שאת לא נהנית בזמן החדירה? האם אתם מדברים בפתיחות על החוויות המיניות שלכם כדי להכיר אחד את השני, לכוון אחד את השני איך לגעת ואיך להתנועע?
בכל מקרה - כדאי שתתיידדי עם הדגדגן שלך ותלמדי היטב את הוראות ההפעלה שלו, אם עדיין לא עשית זאת. תוספת של ג'ל סיכוך רק יכולה להואיל. למדי גם את בן זוגך מה נעים לך שם. זהו האיבר היחיד בגוף האדם שמטרתו היחידה לגרום ההנאה, ולצורך כך צייד אותו הטבע בעצבים מרובים. קראי עוד בנושא בספרה הנפלא של לוני ברבך-גרפילד - "לעצמך - מיניות האישה".
אם העצות לא יסייעו והתסכול שלך יישאר בעינו, כדאי שתפני עם חברך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני כדי לאבחן מה הסיבות למה שאת חשה. יש מצבים כמו שאת מתארת של ניתוק מנטאלי מהגוף בזמן יחסי מין. בכל הסיבות האלה אפשר לטפל. תוכלי למצוא מטפל מיני מוסמך או מרפאה מוסמכת דרך האינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)