מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה בבקשהג'אז07/11/2007
היי אני בחורה בגיל 20 אני יוצאת עם בחור כבר תקופה ארוכה, והתחלנו לקיים יחסי מין מלאים. אני כבר עשיתי זאת בעבר, אבל לעומתי בשבילו אני הראשונה ונקלענו למספר בעיות בעת קיום היחסים.
הבעייה הראשונה היא שכאשר אנחנו נמצאים "במשחק המקדים" הכל בסדר הבחור מתפקד אבל ברגע שאנחנו מבצעים חדירה, הפין כבר לא נשאר זקוף הוא ממש יורד למצב רגיל (כאילו הוא בכלל לא מגורה)ולכן אנחנו לא ממש מצליחים לבצע חדירה.
תחילה חשבנו שאולי זה לחץ של הקונדומים אז החלפנו מספר סוגים, אבל זה לא ממש עזר. רצינו לדעת ממה זה יכול לנבוע, והאם ישנו טיפול מסוים אולי תרופתי ואם כן לאיזה רופא עלינו לפנות (חשוב לציין שהבחור אינו בחור מבוגר אנחנו באותו גיל). דבר נוסף שחשוב לציין הוא שאנחנו כן מצליחים מדי פעם לקיים אבל לא תמיד, לרוב אנחנו לא מצליחים וזה ממש גורם לו להרגיש רע עם עצמו והוא הופך להיות יותר לחוץ מהפחד שלא יצליח, והוא מרגיש מעיין צורך להוכיח שהוא כן יצליח אז אני מרגישה שהוא נכנס ללחצים מזה.
דבר שני שמפריע לנו הוא שגם שאנחנו מצליחים אז הוא גומר מהר מאוד, וגם אם הוא גומר ללא חדירה ואז (בפעם השנייה) עם חדירה אז הוא שוב גומר מהר מאוד זאת אומרת "שהסיבוב" השני לא גורם לו "להחזיק" יותר זמן.
אני ממש ישמח אם הפרטים ישארו חסויים, ואם תיתנו לנו תשובות שיעזרו לנו להתמודד עם המצב הזה כי זה ממש חשוב לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצוע ושפיכה מהירה
10/11/2007שלום לך ג'אז...
את מתארת בעיה נפוצה אצל חסרי ניסיון. נפילת הזקפה לפני או במהלך החדירה, הקרוייה "חרדת ביצוע". יש על כך ועל דרכי ההתמודדות מידע רב בפורום, שכן הבעיה, כאמור, נפוצה. עשויה להתלוות לכך בעיית שפיכה מהירה, שכן האיבר מתרגל לגמור מהר, מחשש שהזקפה תיפול לפני כן. מעגל כשפים שצריך לשבור.
מציע שמספר שבועות תעזבו את הביצועים. עזבו את הזקפה והנסיונות לחדור, להתאים קונדומים ולהתעסק בכל הצנרת. חזרו שלב אחורה. כאילו יש לך מחזור של חודש.... רק אינטימיות, ליטופים, נשיקות, חיבוקים, מזמוזים. הרבה הרבה הנאה, אשר אולי לאט לאט תגרום לבן זוגך לפתח זוגיות בתוך המשחק האינטימי ולהתמקד בסיבה בגללה הוא שם. הנאה הדדית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)