שאלה לגבי טיפול מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיפול מיני
    מאיה
    07/11/2007

אני בת 30, ולא מצליחה לעבור בדיקות וגינליות. הבעיה התחילה כשעברתי טיפול גניקולוגי קשה, ומאז אני לא מצליחה להיבדק- מעל 10 שנים.
    התחלתי טיפול במרפאה לייעוץ מיני, אבל בשל חוסר כימיה עם הרופא, נראה שהטיפול לא מתקדם.
    התובנה המרכזית שלי היא שאני פשוט לא סומכת על רופאים- רופאי נשים (אין לי בעיה כזו עם רופאים אחרים).

איזה טיפול מומלץ?- האם להמשיך אצל הרופא הנוכחי, שנחשב מקצועי בתחומו, ולחכות ל'כימיה' שתיווצר, או נכון יהיה לעזוב?

האם רק טיפול בסגנון זה הוא הפתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי טיפול מיני

הוספת תגובה

• בדיקה על ידי רופאה...

10/11/2007

אם אין לך כימיה, עזבי. זה נושא אינטימי מאוד, ועל כן חשובה הכימיה. מקצועי ככל שיהיה, עדיין אינו יודע סודות שרופאים אחרים לא יודעים.

מציע שתפני למרפאה לבריאות מינית, בה יש רופאה גינקולוגית (מאמין שעם אישה יהיה לך יותר קל, גם בקטע של אמון) , אשר היא גם סקסולוגית, כלומר נושא המין אינו זניח בעיניה. במידת הצורך ניתן לשלב טיפול פיזיותרפי של רצפת האגן עם ביופידבק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו