טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חברה שלי ואני שוכבים בתדירות קבוע (בלי קונדום) עכשיו היה לנו טווח של יומיים שלא קיימנו יחסי מין ואחרי מקום בלוי שיצאו אני והיא שוכבים ואני מרגיש אצלה רטיבות גדולה שם במפנים ושאני מוציא לשניה את האיבר שלי אני רואה על האיבר של שריעות של שפיך וזה מוזר לי חשש לבגידה חברתי טוענת שזה נשאר לה משלי ועכשיו יש לה הפרשה ולי זה לא ניראה . וזה לא יוצא לי מראש בבקשה אם תוכלי לתת לי תשובה לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לכל אישה יש הפרשות מהנרתיק . הפרשות תקינות הינן שקופות כאשר הכמות והשקיפות מתרבה לקראת הביוץ (כשבועיים מתחילת הוסת) כאשר אישה מגורה ההפרשות שלה מתרבות אף הן. לעיתים יש לנשים פיטריה שנראית כהפרשה לבנה סמיכה דומה לקוטג'. "השפיך" הופך לצלול תוך פרק זמן קצר כך שהסבירות לבגידה בטלה בשישים. השאלה מדוע אתה חושד? וזה אינו קשור לסוג ההפרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד