בעיות בתפקוד המיני - ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד המיני - ציפרלקס
    רן
    20/07/2010

שלום, מזה שנתיים אני לוקח תרופה בשם ציפרלקס,
    ובאופן כללי מאז התחלתי לקחת את התרופה , אני חווה ירידה בחשק המיני.
    הדבר מתבטא במיוחד בעת קיום יחסי מין, אין לי בעיה להגיע לזיקפה, אך לוקח לי הרבה מאוד זמן לגמור, אם בכלל. בנוסף למעט הזיקפה, הגירוי המיני באיזור איבר המין מאוד עמום, הרבה פחות מאשר זכור לי לפני נטילת התרופה. בנוסף הזקפה שלי נעלמת מהר מאוד ואז חוזרת , וחוזר חלילה.
    אני הומו, ולכן יחסי המין לא תמיד כוללים , חדירה שלי . אני מצליח לגמור לרוב , רק בתנוחה מאוד ספציפית, כאשר אני מתחכך כנגד הישבן של הפרטנר שלי. בכל דרך אחרת, זה יכול לקחת שעות.
    רק כאשר אני מאונן , מול סרטים או תמונות, אני מצליח לגמור בכל פעם.
    אך בעת קיום יחסי מין , פעמים רבות אני לא מצליח לגמור, דבר שמאוד מפריע לי באופן אישי,
    עד כדי כך שאני עסוק בחשיבה על כך ,כל הזמן בעת קיום יחסי מין.
    האם זו התרופה? או שמא החרדה שבגללה אני לוקח את התרופה (חרדות חברתיות ודיכאון).
    האם יש משהו שניתן לעשות בנידון?
    אין לי כרגע פרטנר קבוע, כך שזה פחות או יותר תלוי בי , אני לא יכול לעבוד על כך עם הפרטנר.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

רן
    21/07/2010

אני בן 30 , והתחלתי להיות פעיל מינית, רק לפני כשנה.
    מאז המצב נשאר פחות או יותר כפי שתיארתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין ממתין לתגובה

רן
    22/07/2010

הי,
    אני עדיין ממתין לתגובה מאז ה20 ליולי
    אודה אם תוכלו להשיב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו