טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, מזה שנתיים אני לוקח תרופה בשם ציפרלקס, ובאופן כללי מאז התחלתי לקחת את התרופה , אני חווה ירידה בחשק המיני. הדבר מתבטא במיוחד בעת קיום יחסי מין, אין לי בעיה להגיע לזיקפה, אך לוקח לי הרבה מאוד זמן לגמור, אם בכלל. בנוסף למעט הזיקפה, הגירוי המיני באיזור איבר המין מאוד עמום, הרבה פחות מאשר זכור לי לפני נטילת התרופה. בנוסף הזקפה שלי נעלמת מהר מאוד ואז חוזרת , וחוזר חלילה. אני הומו, ולכן יחסי המין לא תמיד כוללים , חדירה שלי . אני מצליח לגמור לרוב , רק בתנוחה מאוד ספציפית, כאשר אני מתחכך כנגד הישבן של הפרטנר שלי. בכל דרך אחרת, זה יכול לקחת שעות. רק כאשר אני מאונן , מול סרטים או תמונות, אני מצליח לגמור בכל פעם. אך בעת קיום יחסי מין , פעמים רבות אני לא מצליח לגמור, דבר שמאוד מפריע לי באופן אישי, עד כדי כך שאני עסוק בחשיבה על כך ,כל הזמן בעת קיום יחסי מין. האם זו התרופה? או שמא החרדה שבגללה אני לוקח את התרופה (חרדות חברתיות ודיכאון). האם יש משהו שניתן לעשות בנידון? אין לי כרגע פרטנר קבוע, כך שזה פחות או יותר תלוי בי , אני לא יכול לעבוד על כך עם הפרטנר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד