חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    אנה
    08/11/2007

שלום, אני בת 22 חיה עם בן זוגי בן ה26 קרוב ל8 חודשים. יש בינינו אהבה וקשר חברות טוב. לפני כמה חודשים שמתי לב שאנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות נמוכה. אנחנו ביחד 10 חודשים. כשדברתי עם בן זוגי על העניין הוא אמר לי להפסיק להציק לו בעניין ולרדת מהנושא. אין ספק שהחשק שלי יותר גבוה משלו. ותמיד כאשר אני מנסה ליזום הוא דוחה אותי, דבר הפוגע בי מאוד עמוק. מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• דברי איתו למה הוא לא רוצה

ג
    08/11/2007

אם פשוט אין לו חשק תגידי לו שלפחות יתפשר קצת בישבילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פערי חשק...

10/11/2007

אכן, חשובה התקשורת בינכם.

האם מדובר בפערי חשק או שלחבר שלך בכלל אין חשק? למה הוא מתכוון כשהוא אומר שאת מציקה לו, אם אתם משוחחים על כך? מה קורה כשיש לו חשק - באיזו תדירות? האם הוא יוזם?

האם מפריע לו שאת פגועה? האם הוא מודע לכך שאת מרגישה דחוייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כמו תקשורת

justme2enjoy
    13/11/2007

החלק החשוב ביותר ביחסים בין שניים היא התקשורת, אין תחליף לשיחה מהלב.
    מישהי פעם אמרה לי שהיא לא יכולה ישר לקפוץ למיטה לפי סימן, לעיתים חסר לה במגע היום יומי, הנשיקה הלא מחייבת, הליטוף או החיבוק או אפילו סתם חיכוך במעבר אחד ליד השני.
    בשבילי התקרבלות טובה מתחת לשמיכה מול סרט טוב היא תמיד נקודת פתיחה טובה למגע.
    המלצתי לך היא להתחיל משם, מהדברים הקטנים היום יומיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו