מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיןאושרת23/07/2010
שלום לכם שמי אושרת בת 27 מנתניה אני נשואה יש לי קשיים עם בעלי הוא בן 27 בקשר לכספים תמיד הוא עושה לי חשבון בקשר לכסף הוא חושב שאני מבזבזת לו וכול דבר אני מבקשת ממנו הוא רוצה ילדים אני מפחדת לעשות איתו ילדים כי הוא יעשה חשבון על כול דבר והוא רוצה להתגרש ממני הוא אומר שאני ילדה לא בוגרת ומופנקת מאשים אותי שאני לא עובדת אני לא אשמה שאני לא עובדת הלכתי ללשכה עבודה אמרו לי תחכי לתשובה קשר לעבודה יש לו אמא רעה שבכלל לא רצתה שהוא יתחתן אבא שלו נפטר יש לו אמא חורגת הוא לא אמר לאמא שלו הרעה שהוא נשוי אחר כך היא לא תכיר בו פתאום באתי אליו בלילה הוא אמר לי את בוגדת הוא חושב שאני בוגדת בגלל שהוא שמע אותי מדברת עם הידיד שלי על הכאב שלי הוא אמר לו על תדבר יותר עם אשתי פתאום הוא אומר לי אין לי רגש אליך תמיד הוא עצבני בגלל שיש לו מינוס בבנק גבוה בהתחלה הוא הסכים לשלם עלי לאילת שאני יסע באוקסט 5 ימים מיום ראשון עד יום חמישי ואני בקושי ישנתי ובכיתי מרוב כאב בסוף אני ישלם ניסעות באוטובוס לאילת והבית מלון מחיר מציאה בגלל זה אני הולכת הכול אני מקבלת במלון בקשר למין יש לנו בעיה יש לו איבר מין גדול ושלי קטן בקושי הוא נכנס לעבר מין שלי הוא אומר שלי יש כמו לילדה בת 8 ואני שומרת שבת מסורתית החזרתי אותו בתשובה ואני השגתי לו בית בשכר דירה בזכותי הוא עזב את אמא שלו הרעה אני בתולה אני מפחדת שיחדור אלי שלא יכאב לי מה אני צריכה לעשות שיהיה טוב במין תחזיר לי תשובה בבקשה ממך זה חשוב לי מאוד ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ישי23/07/2010הייתי רוצה לשוחח איתך בפרטי שלי בייי מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים
יוסי25/07/2010אני לא מבין מה זה לשלם עליך נסיעות לאילת
למה אשה נשואה נוסעת לבד לאילת רוצה לאבד שם את בתולייך?
תצאי לעבוד את יכולה לעבוד בעבודה שמתאימה לך גם בנקיון או בתור פועלת במפעל.
יש לך איבר מין כמו לכולן סביר להניח אמור לצאת משם תינוק.
תרגעי תפסיקי לפחד ותשמני את המקום היטב ניתן לקנות ג'ל סיכוך מהסופרפארם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)