מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה נשיתאמיר24/07/2010
אני ואישתי חיפשנו אחרי האורגזמה שלה המון זמן.
קראנו מאמרים ועצות של מומחים איך לעשות את זה נכון. כל הדרך השתדלנו לא להציב את זה כמטרה העיקרית כדי לא לאבד את החוויה הנפלאה של סקס וכדי לא לתת לדבר משמעות של "בעיה".
אישתי בכל הפעמים הרגישה שיש לה צורך להשתין ושצורך זה היה מלווה בהרגשה מאוד רגישה ו"מדוגדגת" ת ברגע שהרגשה זו הופיעה אישתי קיווצה את כל האזור ונתבקשתי להפסיק במיידי כי זה מדגדג / הרגשה של התפרצות שתן.
באחת ההמלצות היה כתוב שבדיוק ברגע זה היא צריכה לשחרר את הכל ולתת לזה לקרות . זה עצם החוויה והגמירה ושזה לא שתן שעומד לפרוץ אלא האורגזמה המיוחלת. תוך כדי המלצה זו הייתה הוראה שעל אישתי ללכת להתפנות ולרוקן את השלפוחית משתן לפני שאני מביא לה ביד .
ביום מן הימים מבלי שציפינו , אישתי התרוקנה משתן לפני שהבאתי לה ביד. באקט עצמו היא שיחררה את גופה ולא "חסמה" את ההתפרצות . כשזה קרה ופרץ התמלאתי בנוזל דליל שדומה בדיוק לשתן בכמות של שתן ולא של גמירה גברית או יותר מזה. הרחתי על מיטתי והיה לזה ריח ניטרלי עם מעט ריח של שתן. אני בטוח ב- 99 אחוז שזה לא היה אורגזמה כמו שצריך אם בכלל.
הראתי לה שאני שמח מאוד כי לא רציתי לתת תחושה של מוזרות . כי סוף סוף היא נפתחה ולא עצרה את עצמה אז לא רציתי לתת תחושה שמשהו לא בסדר קרה. מעתה אולי צריך לתת תיקון קטן כדי להפוך את הכל למושלם או שמא זה המצב וזו הדרך לאורגזמה .
יש לציין כי בעבר לא היו לי מערכות יחסים ולא נוכחתי למראה של אורגזמה נשית לכן איני יודע אם זו האורגזמה המיוחלת או לא . שאני "מביא לה ביד" אני מתמקד בעיסוי הדגדגן במגע ישיר - ככה הכי טוב לה .
האם אנחנו בדרך הנכונה?
זאת האורגזמה שלה חיכינו?
ככה זה צריך להיראות?
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר
אורית פס26/07/2010אתם בהחלט בדרך הנכונה,וטוב שלמדת את הנושא ע"י קריאת מאמרים וכו', עפ"י תאורך מדובר בתגובת אורגזמה אך כמובן שרק אשתך יכולה להעיד על כך,אם חוות אורגזמה בעבר הרי שהיא יודעת לזהות אם חוותה אורגזמה או לא.אין דרך אחת שבה זה "צריך להיראות ", כל עוד אתה משקיע בעינוגה והיא נהינת-אז כן,כך זה צריך להיראות.
לעיתים במהלך המישגל נשים חוות לחץ על שלפוחית השתן ותחושה של צורך להשתין,אם זה גורם להימנעות וויתור על ההנאה אז חבל ועדיף כבר לשחרר גם אם המחיר הוא פליטה קלה של שתן [לעיתים זה רק תחושה ,ללא שתן ממש ], ככה זה -מין זה לא דבר "נקי " יש הפרשות טבעיות ויש לקבלן בטבעיות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)