נעלם לי הדגדגן...ח רצינית!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלם לי הדגדגן...ח רצינית!
    שירה
    24/07/2010

לד"ר שלום רב

אני בת 50 כ-4 שנים ללא וסת
    כ- 3 שנים לא היה לי בין זוג והייתי מאוננת מידי פעם ... ומאז שאני מכירה את גופי, הפין הקטן שיוצה מהדגדגן היה בולט החוצה והייתי רואה אותו בבירור (נראה כמו פין עם אשכים) לאחרונה אני לא רואה אותו בכלללללל ...מה שמאוד מטריד אותי
    שאלות
    האם יש מצב שהוא נכנס פנימה לתוך הדגדגן ? או ...יכול להיות שהו נתלש...חחח
    האם כתוצאה מכך יש לי ירידה בצורך המיני " או...כמו שנאמר המרעיבו שבע!!!
    ברצוני לציין אני די רטובה ומגורת בשעת קיום יחסי מין...רק שהאורגזמה מתקשה להגיע אם בכלל
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלם לי הדגדגן...ח רצינית!

הוספת תגובה

• לאביבית

אורית פס
    26/07/2010

לענין שינויים במבנה הדגדגן שמטריד אותך, לא סביר שחלו שינויים אנטומיים וכדי להרגיע את חששותייך גשי לגניקולוגית וללא בושה שתפי במה שמדאיג אותך,החא תבדוק ותרגיע קרוב לוודאי את החששות
    בקשר לירידה בחשק המיני וקשיי האורגזמה,אפשרי שזה קשור לכך שמזה 3 שנים את בהפסקת וסת ולכך השפעה אצל חלק מהנשים כפי שתארת ,וקשור לירידה תלולה ברמת האסטרוגן בגוף,סימן טוב הוא שאת מתעוררת מינית מה שמתבטא ברטיבות ,וגם אם לוקח זמן [יחסית לעבר ] עד שאת חווה אורגזמה,[לא ציינת כמה זמן ] העיקר שהתגובה הזו מתאפשרת,עם הגיל כל מערכות הגוף מאטות קצב כולל המערכת המינית,חשוב האיכות ולא המהירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו