גמירה נורמלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה נורמלית
    נתי
    25/07/2010

שלום... אני בחור..אני וחברי מאוד אוהבים אך לא מקיימים יחסי מין מטעמי דת.. לפעמים הגענו למצבים של נגיעות וגמירה ומאוד נהנהנו אך זה גרם לריחוק מאיים בינינו עקב האיסור מטעמי דת,ניסינו לשמור על יחסים נורמלים יחסי חברות תקינים ללא נגיעה אך הוא מתלונן שאינו יכול ליהיות איתי באותו מקום ואפילו לדבר איתי גם טלפונית כי זה גורם לו לגמירה אפילו ללא נגיעה באיבר מינו ולאחר מכן להביא ביד בעצמו שזה איסור דת שמתסכל אותו,שאלתי היא האם זה נורמלי שמלדבר איתי או ליהיות במחיצתי גורם לו לגמור ואם כן מה הטיפול בזה ,כי אנו רוצים לחיות חיי חברות תקינים ללא הפרעות שנגרמות עקב זה, אנא עזרו לנו ,יצויין כי ניסנו להתרחק אחד מהשני אך לא עמדנו בזה אנו מאוד אוהבים ואינני מעלה בדעתי פיתרון הטומן בתוכו התרחקות ממנו
    בתודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה נורמלית

הוספת תגובה

• לנתי

אורית פס
    26/07/2010

נראה שחברך סובל משפיכה מוקדמת ,ז.א. שמתקשה לשלוט במועד השפיכה וניתן להתגבר על כך באופן תרופתי או ע"י תרגול ,בתחילה באוננות ואח"כ עם בן\ת הזוג אם קיים.
    כנראה שאתה מאד מעורר מינית את חברך ,וזו המציאות הנורמלית כרגע עבורו , אני מניחה שעקב האיסורים הדתיים לא קל לכם ,ואין לי תשובה פשוטה איך לממש קשר של אהבה רומנטית בין 2 בוגרים ויחד עם זאת להימנע מנגיעה מינית שהיא חלק מקשר אהבה,יתכן שרב ליברלי ינחה אתכם בהבנה ....
    או שתוכלו להיעזר בייעוץ מקצועי שיתן מענה גם לדילמות המוסריות וגם לבעית השפיכה המהירה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו