מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מעוכבתרן26/07/2010
שלום, מזה שנתיים אני לוקח תרופה בשם ציפרלקס,
ובאופן כללי מאז התחלתי לקחת את התרופה , אני חווה ירידה בחשק המיני.
הדבר מתבטא במיוחד בעת קיום יחסי מין, אין לי בעיה להגיע לזיקפה, אך לוקח לי הרבה מאוד זמן לגמור, אם בכלל. בנוסף למעט הזיקפה, הגירוי המיני באיזור איבר המין מאוד עמום, הרבה פחות מאשר זכור לי לפני נטילת התרופה. בנוסף הזקפה שלי נעלמת מהר מאוד ואז חוזרת , וחוזר חלילה.
אני הומו, ולכן יחסי המין לא תמיד כוללים , חדירה שלי . אני מצליח לגמור לרוב , רק בתנוחה מאוד ספציפית, כאשר אני מתחכך כנגד הישבן של הפרטנר שלי. בכל דרך אחרת, זה יכול לקחת שעות.
רק כאשר אני מאונן , מול סרטים או תמונות, אני מצליח לגמור בכל פעם.
אך בעת קיום יחסי מין , פעמים רבות אני לא מצליח לגמור, דבר שמאוד מפריע לי באופן אישי,
עד כדי כך שאני עסוק בחשיבה על כך ,כל הזמן בעת קיום יחסי מין.
האם זו התרופה? או שמא החרדה שבגללה אני לוקח את התרופה (חרדות חברתיות ודיכאון).
האם יש משהו שניתן לעשות בנידון?
אני בן 30 , והתחלתי להיות פעיל מינית, רק לפני כשנה.
מאז המצב נשאר פחות או יותר כפי שתיארתי.
אין לי כרגע פרטנר קבוע, כך שזה פחות או יותר תלוי בי , אני לא יכול לעבוד על כך עם הפרטנר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חיפשת בפורום מידע על
30/07/2010שפיכה מעוכבת. השאלה חוזרת על עצמה ויש הרבה מאוד מידע, כולל כיצד להתגבר על כך.
ציפרלקס עשוי לגרום לתופעות אותן תיארת. גם חרדה. גם הרקע המיני שלך, כולל העובדה שאין לך נסיון מיני רב ואין לך פרטנר קבוע.
כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר/ית לגבי תרופה חלופית עם פחות תופעות לוואי. במקביל לעבוד על הגורמים האחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לתשובתך
רן31/07/2010עשיתי חיפוש בפורום,
ולא מצאתי מידע - שעוסק ספציפית , בפעולות שניתן לנקוט , כדי להתגבר על שפיכה מעוכבת.
האם תוכל לפרט בקצרה?
האם ישנן דרכים טבעיות יותר, להתגבר על תופעת הלוואי הזו?
בנוגע לתרופות חלופיות, למיטב ידיעתי ציפרלקס היא תרופה חדשה יחסית,
האם ישנן תרופות חדשות יותר, ללא תופעת הלוואי הנידונה?
לפי מה שקראתי - זו תופעת לוואי ידועה , של תרופות נוגדות דיכאון מהמשפחה של פרוזאק.
אני לא בטיפול של פסיכיאטר, את התרופה אני מקבל מרופא המשפחה, ומעדיף לא להתייעץ איתו על הנושאים האלה.
את ההמלצה הראשונית לגבי התרופה, קיבלתי בייעוץ חד פעמי עם פסיכיאטר, לפני כמה שנים, אליו הפנתה אותי פסיכולוגית שהייתי אצלה בטיפול בזמנו.
לכן הייתי מעוניין בעצה של רופא כאן בפורום.
אז השאלה היא למעשה - האם עלי למצוא פסיכיאטר, למתן ייעוץ? או זוהי בעיה ידועה שניתן לפתור אותה, גם בדרכים לא תרופתיות?
שאלה נוספת ואחרונה - האם טיפול מתמשך בציפרלקס, מצריך מעקב צמוד של פסיכיאטר,
או שרופא משפחה מספיק .
בתודה מראש
רן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכי פעולה
06/08/2010הדרך בה ניתן לנקוט הינה טיפול מיני (סקסולוגי). איני מכיר דרכי קיצור.
כל הדרכים הטבעיות כביכול אינן מוכחות .
לגבי תרופות פסיכיאטריות - רצוי מעקב פסיכיאטרי או לפחות שתוכל להתייעץ עם הרופא/ה ממנו קיבלת המרשם. בדרך כלל - אם אין בעיות נלוות - מעקב של רופא/ת משפחה מספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)