מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מ-י-ו-א-ש-ת!!!זיוה27/07/2010
היי פעם ראשונה שאני פונה לעזרה מקצועית בנושא.
אני בת 26 בן זוגי בן 30.אנחנו יוצאים 3 חודשים, אני הייתי מאוד פעילה מינית והוא די חסר נסיון. אני מאוד פתוחה איתו בנושא מדברת איתו על הכל!!! מה אני רוצה ואיך ולאט לאט מצליחה להוציא ממנו מה הוא אוהב ורוצה, בהתחלה היה בסדר.. הבנתי שזה דורש עבודה ואני בעד לעבוד על זה אני מאוד אוהבת אותו, זה הפך קצת מייאש- הוא נורא מרוכז בעצמו וגומר מהר מאוד!!! אני לא נהנת לא מרגישה אותו ומוטרדת אפילו הופכת עצבנית והוא נורא מתוסכל מזה כמובן שאני לא מלחיצה אותו ומנסה לתת לו זמן. הוא פנה לרופא מין ועור וקיבל כדור בשם "סיליס" אין שינוי.. הוא מקבל זקפה כשהוא במחיצתי אך כשהוא "נכנס"אליי הוא רפוי- עומד רפוי, לא יודעת איך לקרוא לזה, מעולם לא מתקלתי בבעיה כזו עם פרטנרים אחרים ואני לא כ"כ יודעת מה לעשות אני יודעת שהוא נמשך אליי אבל לא יודעת מה עוד לעשות אני לא מסופקת וכשהוא לא נמצא גומרת לבד! הלוואי שיהיה לי מענה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
זיוה27/07/2010שכחתי להוסיף שזה מאוד משפיע על היחסים בנינו מאוד ומפחדת שאני הופכת חסרת סבלנות מולו וכבר לא בא לי לדבר איתו על הדברים האלה, ומפחדת שקצת יורד לי ממנו. הגיוני שזה בגלל האי סיפוק? אני יודעת שאני אוהבת אותו, אבל בהחלט מרגישה שיורד לי ממנו... זו הפעם הראשונה שאני מרגישה חיסרון ענק!!! שאני יותר מודעת לסקס מבן זוגי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל יאוש... היאוש לא הופך כל דבר לנח
29/07/2010טוב שחברך פנה לטיפול מקצועי, אך רופא עור ומין לא מטפל בהפרעות תפקוד מיני, אלא רק במחלות מין. אין לו מחלת מין. יש לו חוסר נסיון, שמלחיץ וגורם לשפיכה מהירה. הלחץ גם מפיל את הזקפה וגורם לו חרדת ביצוע, ממש כמו שאת מתארת.
לגבי שפיכה מהירה - יש מידע רב בפורום, שכן זו אחת הבעיות הנפוצות אצל גברים. גם חרדת ביצוע נפוצה. השילוב בינהם לא נעים, אך הטיפול מכוון להפחתת הלחץ ולא לשיפור הביצוע בשלב ראשון. לך יותר ניסיון ממנו, אך אין זה אומר שאת צריכה לקחת את תפקיד המטפלת במיטה.
לאור העובדה שהקשר חשוב לשניכם אני מציע שתגשו יחדיו למרפאה לבריאות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
זיוה08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)