פנטזיה מינית נשים מבוגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיה מינית נשים מבוגרות
    רפי
    27/07/2010

שלום, יש לי פנטזיה מינית מגיל 13 על נשים מבוגרות בגילאים של 60-75 פחות או יותר. זה התחיל בפנטזיות על מורות שלי באזור הגילאים האלה, בדרך כלל מדובר בנשים מבוגרות בעלות סמכות. זה המשיך בגלישות אינסופיות באינטרנט בחיפוש אחר תמונות וסרטונים בנושא.
    כיום אני בן 33 והפנטזיות האלה ממשיכות, למרות שיש לי בת זוג בת גילי כבר שנתיים. אני אוהב אותה מאד, אבל מבחינה מינית קשה לי להביא את עצמי לגרוי של זקפה מלאה לאורך זמן בגלל שבזמן שאנחנו שוכבים אני מנסה להכניס את הפנטזיה תוך כדי באופן דמיוני, וזה קשה מאד להתרכז וככה כשאני מגיע לחדירה אני לא מרגיש מספיק מגורה שלי והוא לא מחזיק מעמד. אני מרגיש שזה מתיש את חברה שלי כי היא באמת משתדלת לספק אותי, וזה גורם לנו כל הזמן לדחות את הסקס ובדרך כלל אנחנו מסתפקים באוננות אחד לשני, שזה עובד יופי, אבל אנחנו רוצים סקס עם חדירה.
    באופו כללי, בחורות בנות גילי פחות מושכות אותי מינית, אבל מספיק מבט אחד של אישה בת 60 וההורמונים שלי משתוללים. מצד שני הקשר עם זוגתי מאד חשוב לי והייתי רוצה לשפר אותו מבחינה מינית.

יש לכם עצה בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה הבעיה בפנטזיה כזו?!

29/07/2010

המצוקה שלך ברורה, אך לא ברור למה זה מפריע לך?

רבים משתמשים בפנטזיות גם במהלך חיי מין. יש כאלו שמפנטזים על בר רפאלי תוך כדי, ויש כאלו שיפנטזו על דברים אחרים. כמוך.

את הקשר המיני עם חברתך ניתן לשפר בדרכים רבות. נשמע שהתחלתם למצוא דרכים, כמו להמנע מחדירה בשלב ראשון ושאתם נהנים. אם תצטרכו סיוע בהמשך - היעזרו בסיוע מקצועי. ולא הפנטזיות שלך אינן צריכות להיות במוקד של טיפול כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו