טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי פנטזיה מינית מגיל 13 על נשים מבוגרות בגילאים של 60-75 פחות או יותר. זה התחיל בפנטזיות על מורות שלי באזור הגילאים האלה, בדרך כלל מדובר בנשים מבוגרות בעלות סמכות. זה המשיך בגלישות אינסופיות באינטרנט בחיפוש אחר תמונות וסרטונים בנושא. כיום אני בן 33 והפנטזיות האלה ממשיכות, למרות שיש לי בת זוג בת גילי כבר שנתיים. אני אוהב אותה מאד, אבל מבחינה מינית קשה לי להביא את עצמי לגרוי של זקפה מלאה לאורך זמן בגלל שבזמן שאנחנו שוכבים אני מנסה להכניס את הפנטזיה תוך כדי באופן דמיוני, וזה קשה מאד להתרכז וככה כשאני מגיע לחדירה אני לא מרגיש מספיק מגורה שלי והוא לא מחזיק מעמד. אני מרגיש שזה מתיש את חברה שלי כי היא באמת משתדלת לספק אותי, וזה גורם לנו כל הזמן לדחות את הסקס ובדרך כלל אנחנו מסתפקים באוננות אחד לשני, שזה עובד יופי, אבל אנחנו רוצים סקס עם חדירה. באופו כללי, בחורות בנות גילי פחות מושכות אותי מינית, אבל מספיק מבט אחד של אישה בת 60 וההורמונים שלי משתוללים. מצד שני הקשר עם זוגתי מאד חשוב לי והייתי רוצה לשפר אותו מבחינה מינית.
יש לכם עצה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד