מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות "זמן המתנה" לגבר צעיר עזרה!סטודנט צעיר!17/04/2007
אהלן אני בן 26 ואני חושב שיש לי בעיה
חוץ מהעובדה שאני גומר דיי מהר
לוקח לי משהו כמו 20 דקות ואולי אפילו יותר עד שאני מתחדש ומסוגל לפעול עוד פעם!
פעם שלישית זה בכלל שעה המתנה אם בכלל כי כבר כל החשק הולך
יש משהו לעשות בנדון?
למה זה קורה? יכול להיות שאני לא מייצר מספיק זרע??
עצה משהו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה טבעי...אלו החדשות הטובות!
עידן מיליצ'ר17/04/2007החדשות הרעות הן שזה הולך ולוקח יותר זמן בין פעם לפעם!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מעודד.....
סטוטנט צעיר17/04/2007אז עכשיו אני יותר מבועס מעצמי
יש משהו לעשות????
כל החברים שלי מספרים על זמני חידוש של 5-10 דקות גג
וולפעמים אפילו פחות (וזה לא חרטוט)
חוצמזה אני ממש לא חרמן בזמני החדוש האלה ככה שגם אם אני מנסה למלא את החסר
במשהו בשבילה זה לא עובד...
איך זה קורה דבר כזה ?? למה הם כן ואני לא?
זה פשוט לא נראה טבעי...
והכי חשוב!
מה אפשר לעשות?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונן המון
מאון לאון19/04/2007זה בר תיקון לחלוטין - אתה חייב לאונן המון מול סרט מגרה בטירוף, להפעיל חזק את הדמיון, תדמיין שאתה שוכב עם השכנה, או עם האמא של החברה, דמויות סקסיות ואל תוותר. בגילך אתה יכול לגמור 7 פעמים בהפרשים של כמה דקות - בדוק!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומר ונח
ד''ר חגית כהנא19/04/2007אינני חושבת שיש לך בעיה קשה. אני מניחה שאתה טיפוס אמביציוזי שרוצה שחיי המין שלו יהיו כמו בסרט כזה או אחר.
לגבי הגמירה המהירה : אם אתה גומר לפני שאתה רוצה לגמור יש בעיה ובהחלט ניתן לפתור אותה ע"י אימון נכון.
לגבי הפער בין הפעם הראשונה לבאה אחריה: למה בוער לך לרוץ לפעם הבאה? ואם תהנה מהמגע ומהמנוחה בין לבין מה יקרה? בת זוגך תהיה כנראה מרוצה יותר. אם היא לא הספיקה לגמור בגלל שגמרת כ"כ מהר נסה לענג אותה ועד אז יגבר גם חישקך.
אין קשר בין כמות הזרע הנוצרת לבין הפערים בין יחסי המין.
אנא אל תעשה את אהבתך בהולה!!!!
תרגיע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)