בעיה של רטיבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה של רטיבות
    אסף
    28/07/2010

יש לי בעיה מסויימת שאני אפילו לא יודע איך להגדיר אותה אני אבל אני אנסה...
    כל פעם לפני שאני שוכב עם מישהי והעניינים מתחממים יוצא מאיבר המין שלי נוזל שקוף מאוד ואני לא שולט בכלל על יציאתו הוא פשוט יוצא , אולי מהתרגשות אבל אני חושב שזה לא קשור לזה כי אני כבר הרבה זמן נמצא בקשר עם מישהי ועדיין זה קורה.
    זה לא פוגע בחיי המין שלי כי חיי המין שליי ממש מעולים ואני נהנה מכל שניה , תמיד עומד לי אולי לוקח לי זמן לגמור אבל הכול ממש מעולה !!!
    הדבר היחידי שמפריע לי זה הנוזל הזה שאני לא שולט עליו והוא פשוט יוצא אז הייתי שמח לקבל חוות דעת בנושא ואם משהו לא מובן אז כמובן להגיד ואני אנסה לנסח מחדש .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה של רטיבות

הוספת תגובה

• precum

30/07/2010

זה נוזל מקדים לשפיכה. נורמאלי לחלוטין ושכיח בגיל צעיר. עם הגיל כמותו תלך ותרד. זה יכול לדלוף גם בעת גירוי מיני כמו סרט - מה שנקרא "להרטיב בתחתונים". זה לא שפיכה או זרע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגביי התגובה

אסף
    01/08/2010

האם יש דרך לטפל בזה ולהפחית את זה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פעם לגביי התגובה- לא ענו לי...

אסף
    05/08/2010

האם יש דרך להפחית את זה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו