זקוקה לעזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה דחוף
    יולי
    02/08/2010

אני בת 28, תמיד הרגשתי אי נוחות בחדירה עמוקה. אני ובן זוגי הצלחנו להתגבר על כך ע"י שינויי תנוחה וכשהייתי ממש מגורה אז הרבה פחות כאב.
    לאחרונה החלו כאבים בבטן תחתונה שמאלית (במיוחד אחרי מחזור ) כאבים חזקים יותר בחדירה ולאחר קיום יחסים (למרות שאני נהנית).
    הבעיה היא שעם הכאבים האלו אני לא מצליחה לעבור בדיקה גניקולוגית. הכאב הוא לא בפתח הנרתיק אלא בעומק.
    הכאב פשוט בלתי נסבל, אפילו הלכתי לרופאים פרטיים על מנת לקבל זמן ארוך יותר ויחס אדיב אך הכאב כל כך חזק שלא יכולתי לשאת אותו.
    אני ממש סובלת. מאוד חוששת מחוסר היכולת הזאת להיבדק ולא יודעת למי לפנות לעזרה.
    האם זאת תופעה מוכרת? כי אני קוראת בפורומים על הרבה נשים עם כאב בחדירה שעוברות בדיקה גניקולוגית.
    מי יכול לעזור לי במצב כזה, האם יש משהו שיכול לעזור? טשטוש? גז צחוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה דחוף

הוספת תגובה

• ליולי

אורית פס
    05/08/2010

ראי 2 תשובות מעל שאלתך שם עניתי לגולשת נוספת ששאלה על כאב בחדירה, הכאב חד והמלצתי שתקיימו יחסי מין ללא חדירה עד פניתך לטיפול מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו