כאבים חוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חוזרים
    שנטל
    11/11/2007

שלום רב, אני בת 22 ועדיין לא קיימתי יחסי מין, אני עדיין בתולה וברצוני להתחיל לקיים עם בן זוגי אך מאד מאד כואב לי, אז הוא מחדיר לי בתור הצחלה רק אצבע אחת וגם זה מאד כואב לי ושהוא מנסה עוד אצבע אז אני ישר "נינעלת" ולא מאפשרת את החדירה כי זה כואב לי, אצבע אחת ניכנסת אבל בקושי ובסבל רב, מה אני אמורה לעשות?
    לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חוזרים

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר חגית כהנא
    11/11/2007

שנטל היקרה
    חשוב שתדעי שאיבר המין הנשי הוא בעל כושר התרחבות וגמיש מאד הרי ראש של תינוק עובר דרכו
    אני מציעה לך להסתכל על איבר המין שלך ולנסות להחדיר אצבע שלך לתוך איבר המין
    אח"כ תחדירי 2 אצבעות - אם לא מצליח תצרי קשר פעם נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למה שרשמת לי

שנטל
    14/11/2007

ד"ר שלום, ניסיתי את מה שאמרת לי והצלחתי להחדיר 2 אצבעות, זה מאד מאד כאב לי וסבלתי מכל שניה ושניה, וגם שהוצאתי סבלתי, מה אני עושה עכשיו?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במגע מיני

ד''ר חגית כהנא
    15/11/2007

אני מציעה שתגשי לבדיקה אצל גניקולוג/ית/סקסולוג/ית
    כדי לדעת האם מדובר בבעיה גופנית או חרדה מיחסי מין
    בהצלחה
    נ.ב. : לעצתה של יעל ממש אין סיבה שתתרגלי לכאב ביחסי מין לא צריך להיות כאב אלא הנאה גם בפעמים הראשונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צריכה להתגבר

יעל
    14/11/2007

תראי אם את באמת רוצה לקיים את יחסי המין האלו...אם את באמת אוהבת את החבר שלך שאת רוצה לקיים איתו את היחסי מין האלו אז את חייבת לסבול...תנסי להתגבר ובהצלחה בפעם הבאה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו