טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 22 ועדיין לא קיימתי יחסי מין, אני עדיין בתולה וברצוני להתחיל לקיים עם בן זוגי אך מאד מאד כואב לי, אז הוא מחדיר לי בתור הצחלה רק אצבע אחת וגם זה מאד כואב לי ושהוא מנסה עוד אצבע אז אני ישר "נינעלת" ולא מאפשרת את החדירה כי זה כואב לי, אצבע אחת ניכנסת אבל בקושי ובסבל רב, מה אני אמורה לעשות? לתשובתכם אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שנטל היקרה חשוב שתדעי שאיבר המין הנשי הוא בעל כושר התרחבות וגמיש מאד הרי ראש של תינוק עובר דרכו אני מציעה לך להסתכל על איבר המין שלך ולנסות להחדיר אצבע שלך לתוך איבר המין אח"כ תחדירי 2 אצבעות - אם לא מצליח תצרי קשר פעם נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מציעה שתגשי לבדיקה אצל גניקולוג/ית/סקסולוג/ית כדי לדעת האם מדובר בבעיה גופנית או חרדה מיחסי מין בהצלחה נ.ב. : לעצתה של יעל ממש אין סיבה שתתרגלי לכאב ביחסי מין לא צריך להיות כאב אלא הנאה גם בפעמים הראשונות.
תראי אם את באמת רוצה לקיים את יחסי המין האלו...אם את באמת אוהבת את החבר שלך שאת רוצה לקיים איתו את היחסי מין האלו אז את חייבת לסבול...תנסי להתגבר ובהצלחה בפעם הבאה יעל
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד