כאבים בזמן חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן חדירה
    ליאת
    02/08/2010

שלום רב, עד לפני חודש יכולתי לקיים יחסי מין נורמלים לחלוטטין עם בן זוגי.
    אך לפי כחודש בערך התחלתי להרגיש כאבים בזמן החדירה, לא מסוג הכאבים שמלווים אותי כל היום.
    לא צורב לי בפיפי, לא כואב, לא שורף, אין אדמומיות, אין הפרשות.
    הלכתי פעמיים לרופאת נשים והיא פעמיים אמרה כי לא רואה כל סיבה לדבר, החדירה שהיא עשתה לי לא עוררה בי כאבים , בדקה וטענה כי הכל תקין, הביאה לי משחה ו2 טבליות לנרתיק.
    אוסיף ואומר כי עד לפני חודש לקחתי גלולה אחרת אבל הכאב החל לפני התחלת החפיסה החדשה.
    מה גם שחברי כמעט כל הזמן גומר בפנים וחשבתי שאם לי אין כלום אז אולי זוהי רמת החוציות של הזרע.
    שאלה מה אני עושה ??
    כי לא נעים לאף אחד מאיתנו ומלחיץ אותי שלא מוצאים לי כלום וזה עדין כואב ושורף.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן חדירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן חדירה

אורית פס
    05/08/2010

הייתי מציעה לך לפנות למרפאה לטיפול מיני [אפשר דרך קו"ח שלך ],במרפאות אלו התפתחה מומחיות באשר לתסמונות כאב למיניהן,ובהן פועל צוות רב הנותן מענה גם להיבטים הפיזיולוגיים ובמידת הצורך גם להיבטים רגשיים או לשיפור המיניות אם "התקלקלה עקב הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו